OurFashion

Palvin Barbinak adtuk az Év modellje díjat - FASHION AWARDS 2011

2011.június.06. 09:46

*Bianka*

5 komment

Azt hiszem 2011-ben egyelőre megkapja a legforgalmasabb este díját a május 26. csütörtök. Öt órakor az Anna Amélie Showroomból rohantam a Gozsdu udvarba, ahol a Pos1t1on csapata ünnepelte első születésnapját isteni vodkás-dinnyés jégkásával. Ezután áttipegtem az Andrássy úti D&G boltba, ahol shopping partyt rendeztek. Itt becsatlakozott hozzám Mr. Bianka és utána természetesen késve száguldottunk a Symbolba a Fashion Awards 2011-es díjátadó gálájára. (Hozzáteszem eközben volt egy meghívásunk a bécsi Modepalast-ba, ahol Konsánszky Dóra mutatta be legújabb kollekcióját, de az már csak teleporttal sikerülhetett volna.)

Miért volt baj, hogy késve indultunk? Többek között azért, mert az OurFashion blog adta át 2011-ben az Év női modellje kategória díját.

Szerencsére időben odaértünk, hiszen ilyen szempontból lehet számítani a szakmára, mert soha senki sem pontos. Itt lehetne fejtegetni, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Tehát hogy a divatszakmabeliek folyton késtek eleve, ezért késve kezdődnek a rendezvények, vagy késve kezdődnek a rendezvények folyton ezért rászoktunk a késésre.

Az Év modellje kategória volt az első ami átadásra került, így mi mentünk fel Melindával először a színpadra. Hosszú küzdelem után kinyitottam a leragasztott borítékot és nagy örömünkre a bájos Palvin Barbit puszilhattuk orcán, hiszen ezen a gálán is, akárcsak a Glamour Woman of the Year-en ő lett az év modellje. 

Azt hiszem ez a lány az, akibe nemtől kortól függetlenül egy perc alatt mindenki beleszeret. Én is így tettem:

Idén először adták át az Év férfi modellje díjat, amit először Szabó Csaba nyerte el:

Az Év fodrásza a Close szalon vezetője Hortobágyi Kászon lett, akihez eddig is nehezen lehetett bejutni a betelt naptárjától, kiváncsi vagyok ezután mi lesz...

Az Év stylistja Lakatos Márk, aki már a díjátadón ejtett pár szót új projektjéről a Ke tal?-ról:

Az Év fiatal divattervezője Benus Dani lett, aki cipőtervei után már letisztult férfi minikollekciójával is belopta magát a zsűri szívébe:

Az Év sminkese Kovalik Natasa lett, akinek annyira jól áll ez a Szegedi Kata ruha, hogy mindig irigykedem rá:

Az Év fotósa Zsólyomi Norbi lett:

Az Év divattervezője pedig Palvin Barbi mellett szintén duplázott, mivel Mojzes Dóra is elnyerte már idén a Glamour gálán is az Év divattervezője díjat:

A tavalyi gálához képest idén fényévekkel jobban éreztük magunkat, és ez nem csak annak köszönthető, hogy tavaly az utolsó sorban ücsörögtünk idén pedig díjat adtunk át. Nagyon jó érzés volt, hogy minden díjazott átvette a díját és talán ez volt az első esemény már hosszú ideje, ahol mindenki büszke volt az egymás által elért elmúlt évi eredményekre.

Csak így tovább mindenkinek, hajrá!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berlin jobb, mint Bp. 2011.06.07. 18:54:17

A felső képen a jobboldali szőke lány haja nem túl jó. Szerintem rossz minőségű, vékony, talán ritkul is, nem jó a frizuraválasztás. A fehér ruha szép.

maripán 2011.06.08. 11:08:30

Engem az erdekelne, hogy a blog milyen ruhakban kepviseltette magat?
:D

Berlin jobb, mint Bp. 2011.06.08. 12:18:28

Engem meg az, hogy ha ez a poszt alapvetően Barbiról szól, akkor miért olyan képet tettek ki a főoldalra, amin épp ő nincs rajta? Egyébként iszonyúan sok a reklám az oldalon, a posztokban, bújtatottan és nyíltan is. Nem tesz jót.

maripán 2011.06.10. 10:25:24

Sajnalom nagyon, hogy nem kaptam valaszt a kerdesemre.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2011.06.10. 13:36:42

szia! Annaeva (szürke) és Annaamélie (fehér) ruhában voltunk.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása