OurFashion

Körkérdés: szerintetek ki volt a legjobban öltözött a MTV Movie Awardson?

2011.június.06. 15:47

fashionista

9 komment

Elle Fanning virágmintás, rövidnadrágos D&G overallban és minimális sminket viselve jelent meg. Szép és olyan friss az egész összeállítása- de nem biztos, hogy egy díjátadóra való a szett, inkább egy nyári fesztiválra képzelném el.

Kristen Stewart biztosítótűkkel telirakott piros Balmaint viselt és végre nem csak egykedvűen fintorgott, hanem igazi fogpasztareklám mosolyokat villogtatott a vörös szőnyegen pózolva.

Leighton Meester art deco diszkógömbnek öltözött (nem az én terminus technicusom, de nagyon megtetszett). A hosszú ujjú Balmain miniruhát szépen lebarnult lábakkal és a most olyan divatos hajvég-világosítással kombinálta.

Gazdagon díszített Marchesa ruhát és Brian Atwood cipőt húzott Emma Watson a vörös szőnyegre - meg egy hajguminak kinéző karkötőt az alkarja közepére.

Reese Witherspoon egy bársony, leopárducmintás ruhában domborított. A mosolya ugyan kicsit kényszeres, de a laza loknijait imádom.

Hailee Steinfeld a vörös rúzzsal legalább 3 évet öregített magán. Persze a Loius Vuitton szmoking sem segített azon, hogy a valós korát mutassa, azaz, hogy 14 évesnek látszódjon.

Blake Lively Michael Kors ruhája szép. A lila velúr Louboutin és az ezernyi csilingelő karkötő is rendben van hozzá, de ez a szorosra fogott copf nekem olyan lehangoló és merevvé teszi az összképet... Leo is biztosan jobban szereti a vállra omló göndör szőke fürtöket, nem igaz?

Képek: MTV

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2011.06.06. 16:27:10

Elle nagyon cuki!!!!
üdv,
á

p.s. Majd a címben a kolt-ot javítsátok ki. :)

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.06.06. 18:35:06

Leighton Meester a legjobb :)

Egyébként Kristen Stewart itt szokatlanul életvidámnak tűnik. Az egyébként vicces, hogy csak a vörös szőnyegre volt képes magassarkút felvenni, a díj átvételénél már valami ronda lapos talpú cipőben csámpázott fel a színpadra.
0:12 körül látszik:
www.mtv.com/videos/misc/660168/kristen-stewart-and-robert-pattinson-win-best-kiss-taylor-lautner-gets-kissed.jhtml#id=1664155

Nikk04 (törölt) 2011.06.06. 19:27:14

Tyűha szépek voltak nagyon, és nem tagadom odavagyok Blake Lively-ért, de ez a ruha eléggé megerősíti a felsőtestét, amitől kicsit groteszkké válik az egész megjelenése, a túl nagy cicikkel és túl vastagsággal.
De azért pirospont mindenkinek :)))

lucienne · http://lucienne.freeblog.hu 2011.06.06. 20:40:18

Nem szeretem Emma Watsont, de nálam most ő viszi a pálmát. Az art deco diszkógömb pedig merészségi különdíjat érdemel.

fl_ora 2011.06.06. 21:47:51

A legszeb bcipő az szerintem Blake Lively-é, viszont a legszebb az Emma Watson! :)

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.06.07. 10:45:54

Nálam Emma Watson a nyerő. Alkalomhoz illő, nem hivalkodó, mégis egyszerre dögös és elegáns! :)

emily. 2011.06.07. 20:17:14

Természetesen Leighton Meester! :) <3

*Almácska* 2011.06.10. 09:25:56

Blake-nek nagyon bejön ez a fazon, azt hittem első pillantásra, hogy ez a ruha már volt rajta valahol. aztán rájöttem, a kék és a forma jól áll neki, ezért előszeretettel hordja. de szép, az biztos. a cipő fura, az a két szín nekem nem passzol össze.
Hailee Steinfeld? ki ez a kislány?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása