OurFashion

Amerika -és az én- kedvenc parfümjei(m)

2011.május.30. 15:31

fashionista

8 komment

Kihirdették a napokban Amerika legnépszerűbb (azaz a legjobb eladásokkal büszkélkedő) parfümjeit. Íme a lista:

1. Chanel Coco Mademoiselle
2. Estée Lauder Beautiful
3. Dolce & Gabbana Light Blue
4. Chanel No.5
5. Donna Karan Cashmere Mist
6. Estée Lauder Pleasures
7. Thierry Mugler Angel
8. Juicy Couture Viva La Juicy
9. Calvin Klein Euphoria
10. Clinique Happy

A lista tele van olyan klasszikusokkal, mint a Chanel No.5., az Estée Lauder Beautiful és a Donna Karan Cashmere Mist, amelyek ugyan csodás illatok, de számomra nagyon nehezek, messze vannak az én kedvenceimtől. Így elhatároztam, megosztom veletek az én legkedveltebb illataimat. Íme az én listám a miértekkel.

1. Cacharel Amor Amor - Szerintem már mondtam nektek, hogy nekem ez a tökéletes randiillat. Meleg, szexi, de nem fojtogató.
2. Calvin Klein Obsession Night - Egy időben minden bulizós estén ezt használtam, de egy ideje már nem, lehet kapni. Ha esetleg tudja valaki, hogy melyik parfümériában van elfekvőben, az szóljon.
3. Escada Taj Sunset - Minden nyáron veszek egy limitált kiadású, gyümölcsös, édes Escada parfümöt. Az idei illatuk, a Taj Sunset mangós akkordjaival az indiai utazásomat idézi, de a Rockin' Riot is imádtam tőlük.
4. YSL Cinéma - Ez a téli illatom. Meleg, édes és emlékezetes.
5. Estée Lauder Azurée Soleil - 2007-es, Tom Ford nevéhez fűződő limitált kollekció része volt a parfüm, ami számomra maga volt a megtestesült, buja nyár. 2009-ben tudtam belőle venni utoljára, azóta csak álmodozom róla.
6. Giorgio Armani Code - A legújabb tagja a kedvenceimnek, nagyon szexinek találom.
7. Chanel Chance - Vidám, kedves illat, hétköznapra szerettem használni, de amióta minden ötödik nőn ezt érzem, már nem vettem belőle újra.
8. Bvlgari Omnia Crystalline - Tisztaságillat. Megbeszélésre, munkába, hétköznapra ideális, mert nem tolakodó, hanem finoman elegáns.
9. Tous H2O - Ha mostanában parfümöt akarnék venni, akkor ez lenne a választottam. Annyira könnyű, egyedi és visszafogott illat, ami nem gyakran lesz másokon érezhető, az biztos.
10. Yves Rocher Plaisirs Nature Noix de Coco - Ez kakukktojás, mivel nem a bőrömre fújom, hanem a hajmosás utáni szérumomba permetezek belőle és azt masszírozom a hajamba. Tökéletes kókuszillat.

Számotokra melyik az a tíz (vagy öt) illat, amit nagyon szerettek? És miért?

parfüm

Megosztás:
8 komment

Címkék: beauty parfüm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme du Tancin 2011.05.30. 16:03:36

Nappal Lancome Miracle, este Cerrutti 1881. Semmilyen más parfümöt nem tudok magamon elviselni.

[alicee] 2011.05.30. 16:39:04

az én örök kedvencem a gucci eau de toilette II, olyan jellegzetes illata van és isteni :)

pikkkike 2011.05.30. 17:03:21

Nekem 3 illat is megegyezik a Te listáddal :-) Az Escada nyári parfümjeit imádom, az YSL Cinéma szintén favoritom, és az Armani Code illatát is nagyon szeretem, főleg télen, romantikus estékre. Flower by Gucci , mert annyira jellegzetes illat, ami szintén romantikus pillanataimban egészít ki. Chanel Coco Mademoiselle ritkán, amikor komoly eseményre megyünk, pl esküvőre. A Hugo BOss Femme már évek óta elkísér, hétköznapokon is szeretem használni. Hugo Boss Orange , mert olyan üde, friss illat. Diesel Fuel for Life illata szintén téli, hétköznapokra finom illat. Bulgari Jasmine Noir, ritkán, nyári estéken... Shiseido Zen a nyári illatok közül a favorit!!! Citrusos-virágos illatával elbűvöl! Többnyire nyáron csak ezeket a citrusos tónusú parfümöket favorizálom. David Beckham Signature Story , télen, hétköznapokra.. :-) Most hirtelen ennyi jut eszembe.. mint látszik, imádom a parfümöket, ezek mind megtalálhatóak a szekrényemben. :-))

esikazemese 2011.05.30. 17:10:54

Én a listáról az Euphoria-t szeretem nagyon, ami totálisan passzol a bőrömhöz, ezért én nem érzem viszont jelentése=SEX :D
Escada-tól nekem az Ocean Launge jön be,
örök kedvenc a Hugo Boss: Deep red, ami sajna nekem még sosem volt, mert a barátnőm használta, most pedig inkább Escadat vettem helyette, mert az jobb nyárra :)
Amúgy télen Ralp Lauren-től a HOT a kedvencem, az a tömény édes kókuszillat esküszöm felmelegít :D
És a Lolita volt még olyan parfümöm amiből újra vennék.

GirlWhoMustNotBeNamed 2011.05.30. 19:29:07

Számomra a legelső az YSL Cinéma, és úgy örülök, hogy pont az "emlékezetes" jelzőt használtad rá. :) Számomra is nagyon fontos emlékhez kötődik, bár pont ezért már nem viselem, de számomra nagyon különleges illat, és magasan a top1. Azon kívül Chanel "Coco Mademoiselle", Guerlain "L'instant magic" és most a Viktor&Rolf "Flowerbomb"-jára kattantam rá nagyon. Nálam egyébként a parfümillatok általában egy-egy életszakaszhoz kapcsolódnak, úgyhogy nagyon ritkán fordul elő, hogy újra veszek egy "régit", még akkor sem, ha amúgy imádom. Így persze mindig van mivel kísérletezni.:)

Townsend 2011.05.30. 20:08:52

Escada Sentiment bármikor, Kenzo Jungle Elephant hőségben, Calvin Klein Eternity és Christian Dior Miss Dior a két retro, Clarins par Amor ősszel és tavasszal. Hidegben Aquolina Pink Sugar.

Kyria 2011.05.30. 21:33:38

Chloe / Chloe, Issey Miyake / L'Eau D'Issey, Salvador Dali / Laguna.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.05.31. 09:58:03

Elképesztő, hogy a D&G Light Blue milyen régóta tartja magát. Én a Coco Mademoiselle szeretem nagyon.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása