OurFashion

The Room Magazine 13 - in the backstage

2011.május.21. 09:37

*Bianka*

1 komment

Annyira elkeseredtem, hogy a The Room 13-as bulija előtt elaludtam, és hogy nincs 13-as pamut zacskóm, hogy most vettem csak észre, hogy ki is maradt a The Room Magazine új lapszámáról szóló beszámoló poszt. Szerencsére figyelmeztetett erre az az email, amiben a szerkesztőség elküldte a végre elkészült backstage videót. A videó előtt azonban nézzük meg a kedvenc divatanyagomat a lapból, amiben Meghan Collisona a modell. A képeket Perlaki Márton készítette a stylist páros pedig ki más lehetne, mint Tóth Ali és Virág Anikó.

Az It's only Superstition névre keresztelt sorozat nyitó oldalpárja annyira tetszik, hogy legszívesebben kinyomtatnám nagyban és kitenném az iroda falára. Tökéletes a kompozíció, a styling és a tipo is. Ez a kék pelerin pedig egyszerűen kell nekem, és akkor ezzel azt hiszem mindent elmondtam.

A második kedvenc képem a Szegedi Kata ballonkabát, bohóc smink és Szíj Melinda szatyor kompozíció. Kata kabátjába már rég szerelmes vagyok, bár sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen kontextusban is tetszeni fog.

http://4.bp.blogspot.com/-C5V7jjorxV4/TahQs2VqzvI/AAAAAAAABqc/3fbU9QxN-wQ/s1600/1.bmphttp://2.bp.blogspot.com/-7gRZeXV_sLY/TahQsry9_zI/AAAAAAAABqU/GbKXZoSWsIc/s1600/2m.bmp

http://2.bp.blogspot.com/-j25UXtWJxrM/TahQsk_52zI/AAAAAAAABqM/U4X3pkmHXUY/s1600/3m.bmphttp://4.bp.blogspot.com/-iuiuTaPRMpc/TahQsQZwsrI/AAAAAAAABqE/_njDt1xpVqM/s1600/4m.bmp
 
Nagy kedvencem még egyébként Lábady István True Beauty anyaga, de arról majd egy következő posztban számolok be. Most pedig következzen a beígért videó a lap készülési fázisairól:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2011.05.21. 14:07:53

a vizsgák miatt még nem tudtam megvenni, de már nagyon kíváncsi vagyok rá... nekem a műrafia szatyor a kedvencem, ami egyébként akkor néz ki legjobban, ha vaskampóval van a Csepel bicilkire felakasztva.

nagyon-nagyon jóóó a backstage!

xo
szucs
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása