OurFashion

Első pillantás a Louis Vuitton őszi kampányképeire

2011.május.20. 11:58

fashionista

2 komment

UPDATE: Backstage videó a kampányról

Egy luxusautó hátsú ülésén sofőrsapkában pózoló modellek, kipufogófüst, gülüszemű kiskutyák és szexi bőrkesztyűk - ez mind látható a Louis Vuitton őszi kampányképein, amelyeket Steven Meisel fotózott.

A stylingért felelős Karl Templer kiváló munkát végzett, hiszen gyönyörűek a fekete-bézs ellenpontok a képeken és persze a ruhákra és kiegészítőkre sem lehet panasz: a táskák a leghangsúlyosabb -és szerintem legjobban sikerült- elemei a kollekciónak, de az egyetlen cipő, amelyet láthatunk szintén csodás.

Tökéletes munka ez a Louis Vuittontól, nem vitás - de ha mindenáron hibát akarok keresni, akkor Pat McGrath-t, a sminkest kritizálnám: a belső szemzugból induló grafitszürke vonal nekem igazán tetszik, felesleges erőlködésnek érzem.

Forrás: FFG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esikazemese 2011.05.20. 13:50:16

semmi új.
a smink azért zavaró, mert a kocsiban egymás előtt ülős pózból az következik, hogy a sminken kívül semmit sem látni rendesen.
az a kabát meg mint egy műanyag plasztik zsák valami gusztustalan poliészter szőrrel... csak a két kutya rémisztőbb.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása