OurFashion

Paprika piros szájjal készül Tombor Sarolta a Gombold újra! pályázatra

2011.május.05. 12:56

*Bianka*

0 komment

Tombor Saroltát a Lancome vezető sminkesét faggattuk arról, hogy milyen sminkkoncepcióval készül, a vasárnap megrendezésre kerülő  Gombold újra! Divat a magyar divatshowra:

"A Gombold Újra pályázat, sminkesként is nagyon izgalmas feladatot jelent, mivel a tervezők és a pályamunkák színes kavalkádjához kell, egy olyan sminket készíteni, amely minden öltözékkel és elképzeléssel harmonizál. Elsősorban arra törekedtem, hogy a hatás modern legyen, friss és magyar.
A koncepció kialakításakor inspirált a magyar nők szépségének ezer színe és megjelenési formája, a tavaszi növények frissessége és az ünnepekre való készülődés hagyományos rituáléja. Szeretem ebben a feladatban, hogy egyszerre lehetek konzervatív és haladó, magyar és európai.
A smink központi színe a paprika piros, ami a szájrúzsban (
Lancome Rouge Absolu 134) és a körömlakkban is megjelenik.
Az alapozó (Lancome Teint Miracle) csodálatos, élő színeivel és bársonyos textúrájával tökéletesíti majd a modellek szépségét. A romantikus tekintet érdekében, a szempillákat Lancome Hypnose szempillaspirállal hangsúlyozom majd.

Terveim szerint, a kifutón gyönyörű, élénkvörös szájak fognak feltűnni, tökéletes bőrű és csillogó tekintetű lányokon, akik pont olyan ezerféleképp leszek szépek, ahogyan mi, Magyar Nők."

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása