OurFashion

Egy kezdő és egy félprofi sminkmániás látogatása a Giorgio Armani Cornerben

2011.április.26. 15:10

fashionista

0 komment

Bianka: Mint azt sokan tudjátok nálunk Melinda az ügyeletes smink guru. Korábban engem egyáltalán nem érdekeltek a smink cuccok és maga a sminkelés folyamata sem. Feldobtam egy alapozót meg egy spirált és már kész is voltam. De mára már én is megfertőződtem. Ennek fő okozója Tégely Laura sminkes barátnőm, akinek ámulva turkálok két nagyméretű bőröndjében a kincsek és érdekességek után. Mivel én is elkezdtem érdeklődni a téma iránt, így nagy örömmel vettem, amikor Melinda megírta e-mailben, hogy hivatalosak vagyunk a Giorgio Armani Cornerbe egy sminkeléssel egybekötött tanácsadásra.

Bianka: Azt hiszem hamar kiderült a sminkmester számára is, hogy azért van még mit tanulnom, amikor csodálkozva néztem rá, hogy a szempillaspirált bizony nem szabad tunkolni. Kiszárad. Ti tudtátok? Biztosan igen, én bevallom, hogy nem.

Bianka: A termékek végignézése és végigsimogatása után mivel Melinda még a dugóban ült megkezdtük a sminkelésemet. Nem voltam egyszerű kihívás: egy hétköznap este 9-kor egy túlhajszolt munkanap után fekete karikákkal a szemem alatt ültem be a bűvös székbe. Az eredmény több, mint megnyerő volt. Azonnal tudtam, hogy megtaláltam a tökéletes árnyalatú szemöldök ceruzát és a legjobban fedő korrektort, ami a több éve felhalmozódó fáradtságot is elfedi.

Melinda: Másfél órás késéssel érkeztem meg (ezúton is elnézést érte még egyszer), hajnali ébredés, egy külföldi meeting és másfél órányi dugóban ücsörgés után csapzottan és fáradtan. Akkorra már készen volt Bianka sminkje, én pedig hihetetlenül irigyeltem, mert úgy nézett ki, mintha egész nap egy szálloda wellness részlegén pihent volna, mielőtt egy koktélpartira sietne, pedig ő is egy rohanós munkanapon volt túl. Viszont ezek után nyugodtan ültem a Giorgio Armani Face Designerének kezei alá, hogy megszépüljek, hasznos trükköket tanuljak és pletykálkodjak. Gondolom benneteket elsősorban a trükkök érdekelnek, így ezzel is kezdem: Gyula egy, az átlagos alapozóecsetektől különböző cobolyszőr ecsetet használt az alapozó felvitelére -természetesen csak a Fluid Master Primer felkenése után), ami kenterbe verte az én megszokott ecsetemet (pedig az sem egy kétfilléres márka), ugyanis csík és utólagos kézzel tökéletesítés nélkül adott hibátlan végeredményt (bár gondolom egy kis szerepe azért az alapozónak -Lasting Silk-is volt ebben). Aztán -mivel elszaladt az idő a késésem miatt - időspórolós trükköket tudhattam meg: az új, nyári kollekciójuk (cikk róla ITT) szemfestékpalettája például tökéletesen megfelel bronzosítónak is.

Bianka: Rusznyák Gyula a sminkmester nem csak a sminkkészítés minden mozzanatával van tisztában. Olyan áhítattal tud mesélni az egész cégről és annak működési folyamatairól, a csomagolások dizájnjáról és magárol Giorgio Armaniról is, hogy hamar elkezdi irigyelni az ember, hogy ennyire szereti a munkáját.

Melinda: Most pedig következzenek a pletykák: tudtátok, hogy Signor Armani annyira perfekcionista, hogy kizárólag a leg-leg-legtökéletesebb termékekhez adja a nevét? Ez pedig nem csak abban merül ki, hogy megnézi a termékeket a piacra dobás előtt, hanem annyira törekszik a tökéletességre, hogy egyszer egy egész gyártósort lecseréltetett, mivel nem talált elég finomnak egy púdert. Így gondolom mondanom sem kell, hogy milyen magas a mérce ezeknél a kozmetikumoknál minőség tekintetében.

Bianka: A top 3 termék, amibe azonnal beleszerettem:

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty smink giorgio armani armani

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása