OurFashion

Újra a fedélzeten

2011.április.04. 23:22

**Anna**

8 komment

Örömmel jelentem be, hogy mától megint napról napra olvashatjátok az én posztjaimat is a blogon. Hosszú távollétemnek egy munkahely, valamit lakhely váltás volt az oka. Gondolom, nem kell magyaráznom, miféle stresszel jár, ha az embernek egy idegen országban olyan állást kell találnia, aminek köze van ahhoz, amit igazán szeret csinálni. Sok-sok keresgélés és interjúzás után végre felvettek egy olyan világmárkához, ahol igazán jól érezhetem magam. Csodás, fiatalos és igazán innovatív brandről van szó, mostantól ugyanis az olasz Miu Miu divatház csapatához tartozom. A napokban pedig alapos, mindenre kiterjedő tréningen vettem részt, ahol a marketingtől kezdve a ruhák és táskák világán keresztül mindennel megismertettek. Igazán izgalmasnak találom, hogy mostantól ezeket a fantasztikus darabokat nem csak a kirakatból, hanem közvetlen közelről szemlélhetem. Mint tervező és mint blogger is érdekesnek tartom, hogy egy egészen új helyzetben kell megállnom a helyem, remélem Ti is élvezni, értékelni fogjátok a változást.

   Alább a tavaszi kollekcióból a kedvenceimet vonultattam fel, a legnagyobb kedvencem a flitterekkel kirakott táska. Ami nem is lenne annyira érdekes, csakhogy ha az ember fordítva simogatja végig a pikkelyes felületet, a táska színe, textúrája megváltozik, ugyanis a kis korongok hátoldala más színűre van festve.

Megosztás:
8 komment

Címkék: london miumiu 2011 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.04.05. 10:00:53

Gratulálok az új - és igazán irigylésre méltó :) - munkához! Sok sikert és kitartást hozzá!

Kittylinda 2011.04.05. 12:17:10

Azta ez FANTASZTIKUS!!! Gratulálok!!!! Érezd magad nagyon-nagyon jól ott! Mi meg itthon sárgulunk az irídségtől!!!:)

katarocks 2011.04.05. 13:13:33

gratulálok! ez tényleg nagy előrelépés. milyen jellegű munkát kaptál?

Jizzler 2011.04.05. 14:58:32

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Gratulálok! ...Dehátez zsííííír!!!

micimacko007 2011.04.05. 15:42:36

szia, meg tudnad mondano pontosan mit is fogsz ott csinalni meg milyen poziciorol van szo? intern?

**Anna** 2011.04.05. 22:46:48

Intern lennék, ha megengedhetnék magamnak egy nem fizető full time munkát:) Szóval kezdetnek harrods sales assistant és stylist, nagyon örülök neki, hiszen innen csak felfelé vezet az út.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása