OurFashion

Kate Moss újra felvette a híres Alexander McQueen ruhát amelyben hologramként jelent meg

2011.március.31. 16:18

fashionista

2 komment

A brit Harper's Bazaar májusi címlapján Kate Moss Alexander McQueent visel. Ez még önmagában nem is lenne nagyon különös, de a topmodell abban a fodros organzaruhában pózol, amelyben 2006-ban, a lenyűgöző és divattörténetileg is kiemelkedő Widows of Culloden fantázianevű Alexander McQueen divatbemutatón hologramként jelent meg. Mindenképpen nézzétek meg a fenti videót, amely felidézi a rendkívüli pillanatot, a lentiben pedig részletesen szemügyre vehetitek a ruha elképesztő légiességét, csodás kivitelezését és éteri eleganciáját.

Mivel a magazin két címlappal is kapható lesz, érdemes a másokról is szót ejteni: ott Kate Moss szintén McQueent visel, de az már Sarah Burton tervezőasztaláról került ki.

Fotó: Solve Sundsbo

Forrás: FFG, Catwalk Queen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2011.03.31. 17:35:55

szerintem amilyen hatásos a hologramm, annyit veszít a borítón ez a ruha!

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.04.01. 11:35:42

Borzongató érzés volt a videókat megnézni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása