OurFashion

Ti kérdeztek - Mi válaszolunk: Hogyan állítsunk össze egy alap sminkkészletet

2011.március.23. 07:27

fashionista

4 komment

Pár hete kaptuk az alábbi levelet az egyik olvasónktól:

Sziasztok Lányok!
Lenne Felétek egy kérésem/kérdésem. Mostanában kezdtem el úgy érezni, hogy szívesen elkezdeném sminkelni magamat, ehhez kapcsolódna a kérésem. Össze tudnátok állítani nekem egy alap sminkkészletet, hogy könnyebben elkezdhessem megvenni a szükséges kozmetikumokat? Túl sok időm nincs reggelente, általában inkább éppen csak beérek az iskolába. A hajam és a szemem színe is egyaránt sötétbarna, az arcbőröm világos.
Remélem tudtok nekem segíteni :)
Üdvözlettel,
B.

Persze nekünk is lennének javaslataink, de egy ilyen konkrét témában inkább szakértőhöz fordultunk és továbbítottuk a kérdést Tombor Saroltának, a Lancôme sminkmesterének, aki örömmel válaszolt. Mivel nem csak felsorolta a termékeket, hanem rengeteg tippet és ötleteket is adott az alapsminkek elkészítéséhez, így két részletben közöljük a válaszát:
"Mikor megérkezem egy munkára, két bőröndnyi sminkterméket cipelek magammal. Azzal szoktam viccelődni, hogy csak a "legszükségesebb" holmikat hoztam el, valójában 200 arc kisminkelésére is elég kozmetikum van nálam ilyenkor. Amikor végre megnyílnak a bőröndök, a körülöttem álló nők arca rémülettel vegyes csodálkozástól ragyog: -És ezt mind ránk fogod tenni..? Természetesen nem. A sminktáska, amelyre a mindennapi szépségünket alapozzuk, csak 5-6 termékből áll. Minden benne van, amire szükségünk lehet a nap folyamán, mégis könnyedén elfér egy neszeszerben. Az én jolly jokereim a következők:"

A folytatás ITT olvasható.

Íjatok bármilyen kérdéssel az info@ourfashion.hu e-mailcímre, és mi pedig igyekszünk válaszolni!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.23. 10:08:17

A Lancome termékek tényleg nagyon jók. Az alapozókat még nem próbáltam, de a szempillaspirál, a szemhéjfestékek, a pirosítók még nem okoztak csalódást és a szemceruzáik nem kenődnek el. :)

Alberletmesek 2011.03.23. 11:56:07

Hello! bocsi az off-ért,de azt hiszem, ti tudtok segíteni. hol és hány Forintért tudom megvenni az angol/amerikai Vogue-ot itt Magyarországon? Köszi előre is!

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.03.23. 12:02:04

@Alberletmesek: Nagyobb inmediokban és relayekben meg lehet őket találni (én a Váci utca közepén lévő Triumph üzlet mellettiben szoktam megvenni), kb. 2500-3500 forint körüli áron.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.23. 12:39:18

@Alberletmesek: Szia! Én is vagy a Váci utcaiban szerzem be a szakirodalmat, de elég nagy a választék a Mammut I. -ben lévő újságosnál (Mister Minit mellett, Match felett) valamit a Mom legalsó szintjén is.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása