OurFashion

Backstage képek Blake Lively Chanel kampányának fotózásáról

2011.március.10. 12:04

fashionista

2 komment

A Chanel nagyon taktikusan, napról napra csepegteti a Blake Lively főszereplésével készült kampányfotóit: mára egy adag backstage kép jutott. A fekete-fehér képeket Emanuele Scorcelletti készítette. Bevallom őszíntén, engem elvarázsoltak a képek, számomra Karl Lagerfeld még sosem tűnt olyan emberinek, mint itt a lépcsőn ülve.

Blake Lively for Chanel Mademoiselle ad campaign behind the scenes 1.jpgBlake Lively for Chanel Mademoiselle ad campaign behind the scenes 2.jpgBlake Lively for Chanel Mademoiselle ad campaign behind the scenes 5.jpgBlake Lively for Chanel Mademoiselle ad campaign behind the scenes 4.jpg

Blake Lively for Chanel Mademoiselle ad campaign behind the scenes 3.jpg

Képek: Catwalk Queen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.03.10. 14:04:23

Jók a képek, de Blake Lively nekem továbbra sem túl szimpatikus - de úgy látszik, hogy ezzel teljesen egyedül vagyok. Leighton Meester annyival bájosabb/szebb, nem értem, őt miért nem kapták fel ennyire.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.10. 14:23:15

A képek hangulata magával ragadó. Én is szívesen szerepelnék egy Chanel kampányban! Bár gyanítom valem egy "kicsivel" kevesebb terméket lehetne eladni. :D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása