OurFashion

Segítsetek vizet adományozni!

2011.március.08. 13:19

fashionista

0 komment

Már lassan 4 millió litert adományoztak a segíteni vágyók a Giorgio Armani Acqua for Life kampányában, de ez nagyon messze van még a céltól, a 40 millió litertől. (A kampány leírása ITT olvasható.)

Épp ezért szeretnék mindenkit arra bíztatni, hogy csatlakozzon a mozgalomhoz, hiszen ahogy a lenti ábrán is láthatjátok, rengeteg módon segíthettek. Egyrészt a kóddal rendelkező Acqua di Gio és Acqua di Gioia parfümök megvásárlásával, másrészt pedig azzal, ha csatlakoztok a Facebookon a mozgalomhoz ITT

Keressetek rá az OurFashion nevű csoportra és csatlakozzatok hozzá - már ezzel 10 liter vizet adományoztok. Ezen felül minden feltöltött képrt, videóért és lájkért újabb és újabb liter vízzel többet tudnak majd adományozni a harmadik világ rászorulóinak. Szóval rajta, csatlakozásra fel!

Kép: Acqua For Life Challenge

Megosztás:
0 komment

Címkék: armani

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása