OurFashion

Love or hate - Lucius Malfoy esernyője

2011.január.21. 14:56

**Anna**

5 komment

Azonnal Voldemort egyik legfőbb alattvalója ugrott be Archer Adams 148 fontos esernyőnyele láttán. Elegáns, ijesztő és meglepő, és pont annyira drága, hogy az ember ne merje csak úgy letenni az éttermekben elhelyezett esernyőtartóba. Igazi horrorfilmes kellék, szuperül passzolna az új MAC cyber majdnem fekete rúzsomhoz. Bár nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én az olyan darabokat szeretem, ami kicsire összecsukható, bármikor előkaphatom, amikor elered az eső. Ha valakinek mégis megjött a gusztusa egy koponyás nyél iránt (ami nálam a love kategóriába sorolható), az alábbi linken leadhatja a rendelését.

http://www.archeradams.shop.venda.com/engine/shop/product/0002/Westminster+Umbrella

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikopol · http://nikopol.blog.hu 2011.01.21. 16:45:14

Lugosi Béla esernyőjének inkább Johannes Heil-hez van köze, tronrúzshoz semmiképp

harmatoska3 2011.01.22. 13:28:39

örömmel olvastam ama settenkedőről az írást.Az a baj,hogy nem csak ő a settenkedő kis hazánkban,hanem túlságosan sokan vannak.
Meglepően nagy mellénnyel védik a sajtószabadságot,csak azt nem veszik észre,hogy nem harsoghatnák szavaikat,ha nem lenne szabadság.
Valójában mi is a probléma?Kiestek a cukros pikszisből ,és torkuk szakadtából üvöltik sérelmeiket,mert a húsos fazéktól oly messze kerültek,melynek maradéka is több volt,mint azt mi földi halandók el tudnánk képzelni.

cicabajusz (törölt) 2011.01.23. 10:55:24

Nekem bejönnek! :) Főleg a kígyós! :)

2011.01.23. 20:25:39

Én is inkább az összecsukható ernyőt szeretem és a félautomatát.

Itt vannak még harcosabb stílusú darabok:

trendland.net/wp-content/uploads/2009/03/samurai-sword-handle-umbrella-1.jpg

www.ubergizmo.com/photos/2008/8/umbuster_umbrella.jpg
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása