OurFashion

Napi kedvenc: a LOKALWEAR matyómintás fülbevalói és szerencsehozó csodaszarvas medálja

2010.december.03. 12:34

fashionista

5 komment

Természetesen elképesztően elfogult vagyok mindenféle brazil-magyar összefonódástól, így amikor meghallottam, hogy a brazil, rioi születésű Bruna Seve (aki egyébként korábban a Tod's-nál és a Celine-nél is dolgozott) mezőkövesdi mintákat és a Csodaszarvas legendát felhasználva ékszerkollekciót dobott pacra, óriásit dobbant a szívem. Márkája, a LOKALWEAR egy pillanatra sem okoz csalódást (persze ha valaki New Yorkban, a világhírű Divatintézetben szerez diplomát, akkor ez természetes is) - a tradicionális motívumokat úgy használja fel, hogy egy percig sem érezzük giccsesnek, hála a színek letisztultságának és az anyaghasználatnak. (És gyanítom, hogy nektek is tetszenek a LOKALWEAR ékszerek, hiszen rengetegen használtátok fel az Ourstyle Boutique-kal közös játékunk Polyvore szettjeinek megalkotása során is).

A fülbevalók mindegyike négy színben -elefántcsont, fekete, korall és méregzöld- vásárolható meg, és az egészen diszkrét apró ékszertől kezdve a hangsúlyos, csillárszerű darabokig találhattok különloegességeket. Még egy óriási előnye az ékszereknek, hogy abszolút pénztárcabarát (ami így karácsony tájékán nagy előny): a fülbevalók ára 1900 Ft-tól kezdődik.

Nekem a bal alsó sarokban látható fülbevaló a kedvencem - a fekete mellett piros színben is rámugorhatna.

Férfiaknak is tartogat érdekességet a kollekció: mandzsettagombokat 4 színben.

A Csodaszarvas kollekció apró medáljai pedig szerencsét hoznak: a Magyarországon gyártott ékszerek egy vékony pamutfonálon függnek - amikor felkötöd magadnak, kívánnod kell, és amikor a fonál a sok viseléstől leszakad, a kívánságod valóra válik.
1900 Ft.

Bájos, nem?

Csodaszarvas jószerencse karkötő arany feketeCsodaszarvas jószerencse karkötő arany bordó

A LOKALWEAR ékszerek megvásárolhatók a Monoban, és az Ourstyle Boutique-ban is.

Parabéns, Bruna! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2010.12.03. 13:26:28

na ilyeneket szívesen kapnék karira! :) bizony, gratulálunk!

serenna 2010.12.03. 14:10:11

A Stylewalker night-on futottam bele a Monoban, nekem túlságosan lerí róla, hogy műanyag... de már a játéknál sem volt a kedvenc darabom. Viszont ellenben a szarvas az nagyon tetszik, és olyat vettem is anyukámnak.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.12.03. 16:04:50

Túlságosan visszafogott, nem az én stílusom...

vadmeggymag23 2010.12.04. 13:46:04

A csodaszarvasos nekem is tetszik,a többi is ötletes de a kivitelezés szerintem nem annyira jó.De ha találok ilyen szarvast valahol akkor azt veszek:)

zsadanka♥ 2010.12.11. 15:45:10

nekem tetszenek ezek a fülbevalók már jó ideje! imádom a magyar motívumokat, matyó, kalocsai...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása