OurFashion

Mit visel majd Kate Middleton az esküvőjén?

2010.november.24. 17:36

fashionista

6 komment

Egy hete ettől zeng a sajtó, főleg Angliában: Vilmos herceg eljegyezte Kate Middletont, 2011 áprilisában lesz az esküvő és a bájos menyasszony ujján Diana hercegnő jegygyűrűje csillog.

Az elsöprő hír több divattervezőt is megihletett, rengetegen készítettek az alkalomhoz illő terveket - és persze egy-egy jótanácsot is biggyesztettek hozzá, hogy mi szerintük a legmegfelelőbb öltözet egy királyi arának.

Ti melyik ruhát kérnétek vagy adnátok Kate-re? (Én a lentiek közül Lhuillier-t választanám, de el tudnám képzelni egy Valentinoban is.)

Ben de Lisi (Kate Winslet egyik kedvenc dizájnere) tüll szoknyát kombinálna selyem felsőrésszel, ami szerinte passzolna Kate friss és fiatalos stílusához.

Kate hibátlan alakja ihlette meg Suzanne Neville-t, szerinte egy fűzős felsőrésszel lehetne a legszebben hangsúlyozni adottságait, egyébként olasz szaténból varrná meg a menyasszonyi ruhát.

Ralph&Russo egy kézzel gyöngyözött, vintage csipkéből készült darabba öltöztetné, ami drámai uszályban végződne.

 

Reem Acra, a libanoni tervezőnő egy leendő hercegnőhöz képest merészebben kivágott ruhát álmodott neki, amit viszont az anyagválasztás minimalizmusa ellensúlyozna. Azt is hozzáteszi, hogy Kate megállíthatatlanul dübörög afelé, hogy világhírű stílusikonná váljon.

Monique Lhuillier grandiózus, diszes tüllruhát adna Kate-re, amely megmarad a tradicionális menyasszonyi ruhák stílusánál - hiszen végül is egy királyi esküvőről van szó!  

Forrás: People  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.11.24. 21:06:36

6. Szerintem Issa London az esélyes :)

Friedmann Juci 2010.11.25. 09:53:55

@Myta: úgy szeretem, mior úgy csinálsz, mintha értenél hozzá, pedig az egész gondolatot egy szaros velvet cikk alapján szedted össze.

egyébként ha a fentiek közül kellene választania, akkor tényleg sanszos, hogy lhuillier a befutó.
suzanne neville ruhája annyira ásítóan egyszerű és "kispolgári", hogy jaj.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.11.25. 10:36:12

@Friedmann Juci: Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet, majd elolvasom az a cikket :)

Friedmann Juci 2010.11.25. 11:21:17

@Myta: nnajó. ezért kapsz egy pirospontot :* (tényleg)

morrighan 2010.11.25. 16:08:29

a Suzanne Nevile-ről Rubint Réka gyönnyörűűséges estélyiei jutnak eszembe, ami nagyon rosszat jelent. Nekem egyébként az első tetszik a legjobban, de szerintem ennél puccosabb lesz Kate ruhája.

luellla 2010.11.25. 17:37:33

Lhullier az egyértelmű nyertes, de a ralph&russo féle se rossz
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása