OurFashion

Programajánló - A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: STYLISTOLOGY

2010.november.17. 13:49

*Bianka*

1 komment

A KREA Kortárs Művészeti Iskola STYLISTOLOGY című fotókiállításán a másod- és harmadéves stylist szakos hallgatók 2009/2010-es tanév folyamán készült munkái lesznek bemutatva a Fotóhónap keretében.  
 
A KREA iskola divatstylistnak készülő diákjai a tavalyi év során változatos témájú feladatokat kaptak, mint például őselem, természeti kép vagy népviselet témákban kreatív styling megtervezése, majd a teljes, profi fotózás megszervezése. A kiválóan sikerült fotósorozatok egy részével néhányan már találkozhattak egy korábbi iskolai rendezvény során, de most kibővített válogatás látható az Ötkert nevű népszerű belvárosi szórakozóhelyen november 19-től két héten keresztül. A hallgatók a divatanyagok elkészítése során Kreás fotósokkal, sminkesekkel, divattervezőkkel dolgoztak együtt, de külsős kreatív alkotói segítséget is igénybe vettek. A kiállítást Schön Edina, divattervező, a KREA Kortárs Művészeti Iskola divat és stylist szakvezetője nyitja meg. Az ünnepélyes vernisszázst követően a kellemes hangulatról az Ötkert DJ-i: Superman és Garfield gondoskoskodnak.
 
A KREA Kortárs Művészeti Iskola a 2010/2011-es tanévben ünnepli a fennállásának 15-dik évfordulóját. Magániskolánk 1995 óta nyújt magas színvonalú, szakmailag elismert közép- és felsőszintű művészeti képzést; a 12 meglévő alapszak mellett a következő évben további szakok és gyakorlat-centrikus mesterkurzusok is indulnak. A KREA eddigi sikereinek köszönhetően a hallgatók olyan neves intézményekben és rendezvényeken mutatkozhattak be, amilyen a Szépművészeti Múzeum, az Iparművészeti Múzeum, a Marie Claire Fashion Days, a Fotóhónap vagy a Design Hét. A közeljövőben további eseményekkel, kiállításokkal és sikeres médiajelenléttel az iskola még hangsúlyosabban segíti majd a diákok szakmai előrejutását.
 
Programunk a 15 éves a KREA Kortárs Művészeti Iskola születésnapi  rendezvénysorozat és a Fotóhónap hivatalos része.
 
Megnyitó: Péntek, 2010. november 19., 19:00
Helyszín: Ötkert
V. Budapest, Zrínyi u. 4.
A kiállítás megtekinthető 2010. december 5-ig az Ötkert hivatalos nyitvatartási idejében.
A belépés díjtalan!
www.kreaiskola.hu
www.kreaiskola.freeblog.hu
www.facebook.com/kreaiskola
www.fotohonap.hu
www.otkert.blogspot.com

Stylist: Bulah Eugenia Zsenya (KREA)
Divattervező: Tóth Melinda (KREA)
Fotós: Galgóczy Németh Kristóf

Megosztás:
1 komment

Címkék: programajánló krea magyar divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wayout 2010.11.18. 22:15:03

a kreditek részben rosszak... ki tudnátok javítani?
fotós: Udvardi Attila, stylist: Kurucz Zsuzsanna, a táska: Gálvölgyi Anett
designed by zawar.hu built by annajuli