OurFashion

Ezt üzenik a nagyok- Párizs Fashion Week RTW

2010.október.10. 16:00

*Bianka*

0 komment

Marc Jacobs elhatározta, hogy bebizonyítja nincs olyan, hogy rossz vagy jó ízlés! Kifejezetten idegesíti ugyanis a Louis Vuitton vezető tervezőjét, hogy az emberek egymás ízlése felől ítélkeznek.

A bizonyítás úgy kezdődött, hogy a párizsi bemutató kifutóján díszletként hatalmas kitömött mű tigrisek feszítettek. Ezután jött a java: tigrisek, pandák, zebrák, zsiráfok, csipkék, rojtok, bojtok, színek minden mennyiégben és sajátos art deco és szecessziós vonások.

És hogy mitől zseniális Jacobs? Attól, hogy a felsoroltak ellenére, a kollekció korántsem giccses, hanem valóban hívogató!

 

A Style.com videója a show-ról:

 

Komolyzene élőben és egy kastélykert. Melyik bemutató? Hát természetesen a Chanel jövő tavaszi kollekciója és Lagerfeld. Hihetelen, hogy Karl minden évben meg tudja újítani Coco igazi eleganciáját és tökéletesen rá tudja húzni a klasszikus chanel anyagokra és szabásokra az aktuális trendeket.

A kalap alakú esernyő több, mint fantasztikus. Tipikusan az az eset, amit meglát az ember és a homlokára csap, hogy ez eddig másnak (vagy épp nekem) miért nem jutott eszébe?

 

A Style.com videója a show-ról:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása