OurFashion

Eklektikus társaság a V Magazin hasábjain

2010.szeptember.06. 21:38

*Bianka*

3 komment

Nem sok magazin lenne képes arra, hogy ennyi (ennyire) különböző amerikai hírességet egyszerre összecsődítsen egy fotósorozat erejéig. A V Magazinnak azonban sikerült megfűznie Lady Gagát, Marc Jacobsot, Marina Abramovicot, Tyson Ballout, Liya Kebede-t,  Andre Balázst, Jake Shearst a Scissor Sisters-ből, Debbie Harryt, Lady Bunnyt, Mark Ronsont és Chloé Sevigny-t, hogy együtt népszerűsíték New York-ot egy editorial keretében.

A fotókon tipikus New York-i életképeket jelenítenek meg a különleges párosok. Mario Testino megint kitett magáért, úgyhogy érdemes a 67. lapszámot minél hamarabb beszerezni, főleg ha szeretnénk Lady Gagát szabadságszoborként látni!

 

Megosztás:
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2010.09.06. 21:44:07

ejj némelyik kép igen gusztustalan. de az első kettő tök jó :)

l2njpx 2010.09.07. 06:23:16

A második, gusztustalan, képen, ami Jézust csúfolja, mi a New York???

☺Lili☺ 2010.09.07. 10:48:25

azon kívül, hogy hírességek álltak modellt semmi érdekes nincs ebben a sorozatban szerintem. mondhatni béna.az első két beállításnál legalább van kapcsolat a modellek között, nade utána, meg azok is...sztereotíp, előnytelen, összefüggéstelen. mark ronsont amúgy imádom, de ez a kép még róla is gyenge.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása