OurFashion

Love or Hate? - még több Madonna kép

2010.július.15. 12:40

*Bianka*

5 komment

Már annyiszor csepegtettek Madonnás Dolce and Gabbana kampány képeket, hogy már nem is várta senki extázissal, hogy nyilvánosságra kerüljen az összes kampányfotó. Steven Klein készítette a fekete-fehér olasz családi képeket.

A márka az új kampánnyal a valódi olasz mivoltát szeretné kifejezni, visszatérnek a györkerekhez és Stefano szerint ezzel azt bizonyítják, hogy büszkék arra, hogy vérbeli olaszok.

És, hogy hogy jön Madonna a képbe? Ez egy remek kérdés, mindenestre szőke hajával és korántsem olaszos arcszerkezetével különösképpen rikít a fotókon.

A fotók hangulata szerintem fantasztikus, szívesen csatlakoznék a családhoz egy üvöltözős, spagettizós vasárnapi ebédre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J-Lo 2010.07.15. 14:25:53

"És, hogy hogy jön Madonna a képbe? "
Hiszen Madonna Louise Ciccone olasz
Nekem az első és a poháremelős kép tetszik, a többi fura

mademoisellehenriett · http://beautifulblueberry.blogspot.com/ 2010.07.15. 19:04:33

az első és a negyedik fura, ott tényleg kilóg a képből, de a többi nekem kifejezetten tetszik és igen Madonna olasz:)nekem a csirkés tetszik meg van egy másik, amikor sétál az utcán az egyik fiatal kis modell fiúval. :)

Fashionlover 2010.07.15. 21:26:36

A második képen a kisfiú arcára minden rá van írva, jót mosolyogtam rajta!!:) Amúgy engem nem fogott el az a hűűűhaaa érzés a fotók láttán...

zsizsika · http://zsuzsmox.blogspot.com/ 2010.07.19. 11:20:31

Szerintem nem rossz fotók.
Nem tudom elképzelni hogy Madonna tyúkokat fogdos.
Bár van az a pénz

_UnderCover_ 2010.09.30. 06:12:26

"És, hogy hogy jön Madonna a képbe? Ez egy remek kérdés, mindenestre szőke hajával és korántsem olaszos arcszerkezetével különösképpen rikít a fotókon."

HAHAHA, ezt komolyan kérdezted? Szegény nem tehet róla, hogy olasz létére nem elég olaszos az arcszerkezete :D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása