OurFashion

Találós kérdés: ki fesztiválozott a hétvégén Louis Vuitton topban és Louboutin csizmában?

2010.június.29. 14:59

fashionista

9 komment

Hamarosan jön a válasz, addig pedig kíváncsian várom a véleményeteket:

Ti ki mernétek tenni a dizájnercuccaitokat a Sziget vagy a Balaton Sound őrületének? 

UPDATE: Bizony, Emma Watson feszít Louis Vuitton topban és Louboutin csizmában a Glastonbury fesztiválon.

glastonbury2010_emmawatson.jpg

Forrás: Catwalk Queen

 

Megosztás:
9 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

berta94 2010.06.29. 15:17:07

Hmm..hát szerintem a 'hírességeknél' nem az egyetlen 'hónapokig nézem a kirakatban,majd sokkal később összespórolt pénzből talán megveszem' LV felsőt áldozzák fesztiválozásra..én nem valószínű,hogy elmennék designer darabban fesztiválra,nem tehetem meg,hogy veszek egy másikat,ha foltos lesz vagy esetleg elszakad..:'(..de remélem eljön majd az az idő is,mikor mondjuk nem számít luxusnak (nekem..) mondjuk a nanushka,hogy csak az alacsonyabb kategóriákat említsem..:):)Ha nem kellene az áron gondolkoznom,azt hiszem abban mennék Soundra amiben jól érzem magam..és egy picit egyedi..gondolom dizájnercuccban;)
Egyébként Emma Watson..és tetszik az a bizonyos Louis Vuitton top is..csak a fekete pántja nem..pántnélkülinek jobb lenne:)A gumiszegecses Louboutin csizmába pedig egyszerűen beleszerettem..annyira ordenáré,hogy az már mesébeillő:):)

☺Lili☺ 2010.06.29. 15:59:44

én Zsédára tippeltem volna... :)

greenjade 2010.06.29. 16:09:36

Hiába viselt méregdrága designer cuccokat, szerintem mégis iszonyú bénán nézett ki... Én a saját ruháimból, amelyekből néhány igazán olcsó, sokkal jobban fel tudtam volna öltözni...

LuPuS 2010.06.29. 22:36:44

Természetesen:

- Egy laza Dolce&Gabbana póló
- Egy Issey Miyake nadrág
- Egy LV Sál
- Egy laza TH Loafer

Ezen feltételek biztosítása @berta94: által is megfogalmazva, ha majd eljön a tejjel-mézzel folyó kánaán, vagy esetlegesen az írásom nyomán egy kedves hölgy(meghatározott korú) úgy gondolja, hogy semmilyen ellenszolgáltatás fejében, folyamatosan megveszi azon kedves ruhákat és kiegészítőket amelyekre rámutatok.

Az ilyen helyeken a kinyalt, műkörmös anyu kis kedvence, aki pláza szinten gondolkodva öltözik fel,kitipeg hófehér ruhában, Hello Kitty lila táskával, türkizkék topánban, egy általa menőnek tartott napszemüvegben( ez volt a Cosmoban). S azon panaszkodik, hogy mennyi igénytelen ember van itt is és két perc után már rászállt a légy.....

Ettől függetlenül, az ember(beleértve önmagam is) azért megy, hogy jól érezze magát.

Fashionlover 2010.06.30. 15:33:30

Én biztos h a fesztiválra semmilyen körülmények között nem a legdrágább és legmárkásább ruháimat venném fel!!

Bár ez a sztároknál lényegtelen, mert bármikor kapnak újat illetve vesznek újat...

chailattelove 2010.06.30. 19:11:31

szerintem tőle ez nem túlzás, feltételezem, hogy nagyrészt ilyen árkategóriájú cuccokkal van tele a gardróbja. az, hogy egy átlagember (vagy én, ha lennének egyáltalán dizájnerruháim) nem pl a Szigeten avatná fel a Louboutin csizmáját, megint más kérdés.

cookie55 2010.07.01. 17:54:46

Sztem ez nekik normális...talán ez a legszörnyűbb az egészben:(

katarocks 2010.07.01. 20:12:03

én sose veszem fel azokat a ruháimat, amiket szeretek.
lehet ezeket ajándékba kapta, nem tetszettek neki, és így felvette :D

beryl 2010.07.02. 00:20:07

az miből oly evidens itt mindenkinek, h ez 1 Louboutin csimma? engem sosem kergettek Louboutin csizmákkal az asztal körül, úgyhogy nem ismerem fel ilyen klasszul, de mindig szeretek tanulni :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása