OurFashion

Érdekel a sminkelés? Itt az idő, irány a KREA!

2010.február.22. 12:59

*Bianka*

1 komment

Márciusban a KREA Kortárs Művészeti Iskola Tombor Sarolta sminkmester vezetésével középfokú sminkes képzést indít, a hobbisminkes és az alapozó képzés pedig 2010. októberében kezdődik.

A március közepén induló középfokú kurzuson a hallgatók különböző stílusfeladatokon keresztül mélyíthetik el tudásukat a hétköznapi és alkalmi sminkelés területén. Megtanulják a divatsminkelés technikáit és a divatszakma különböző területein, például a fotózásokon, divatbemutatókon szükséges alkalmazásokat. Bővíthetik ismereteiket a személyi styling területén, stíluskoncepciókat állítanak össze különböző stílusjegyekből, színvilágból és anyaghasználatból inspirálódva.

A művészettörténeti és viselettörténeti ismeretek az általános műveltségen túl hozzásegítik a hallgatókat, hogy eligazodjanak a korstílusok világában és azok fejlődésében, és megismerjék a különböző korok sminkjeit. Az elméleti oktatás során tanulnak a kortárs divattervezőkről, divatcégekről és a legfrissebb trendekről. A sikeres vizsgával záruló kurzus után a hallgatók asszisztensként alkalmasak lesznek egy sminkmester mellett különböző munkafázisok elvégzésére és kisebb-nagyobb sminkelési feladatok önálló elvégzésére is.

A középfokú sminkes asszisztensi képzésre olyanok jelentkezését várjuk, akik valahol már elvégeztek alapozó kurzust, és/vagy gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. A kurzusra a felvételi egy próbasmink elkészítése előre egyeztetett időpontban.
A 14 héten keresztül tartó képzés heti két alkalommal jelent elfoglaltságot: az elméleti oktatás kedden vagy pénteken 16:30-21:15 között, a gyakorlat minden szombaton 9:00-14:00 között lesz.


A KREA iskola hobbisminkes és az alapozó képzése előreláthatóan 2010. októberben indul ugyancsak Tombor Sarolta vezetésével, érdeklődni és jelentkezni a megadott számokon lehet.


SMINKES KÉPZÉS - középfokú asszisztensi kurzus

Jelentkezési határidő: 2010. március 8. (hétfő)
A tanfolyam kezdete: 2010. március közepe
Jelentkezés telefonon vagy e-mailben:

KREA Kortárs Művészeti Iskola

1051 Budapest, Október 6. utca 18. félemelet

Tel: 269-2110, 70/318-2970

E-mail: krea@kreaiskola.hu

További információ a Smink képzésről:
http://kreaiskola.hu/oktatas/smink.php#/szakleiras

www.kreaiskola.hu

www.kreaiskola.freeblog.hu

Megosztás:
1 komment

Címkék: beauty smink krea magyar divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

disznosajt 2010.02.23. 01:11:07

mindenkinek joga van sminkelni
humanapress
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása