OurFashion

Liberty of London szemre-szájra, nyakra-főre

2010.január.08. 12:54

fashionista

5 komment

Heves szívdobogás. Kipirult orcák. Gyöngyöző homlok. Remegő kezek. Felgyorsult légzés. Nem, ez nem egy helyes pasi láttán történt velem, hanem végre-végre megérkeztek az első képek a MAC és a Liberty of London együttműködéséről. Olyan nosztalgiám lett hirtelen, hogy gyorsan vissza is olvastam Anna nagyobb beszámolóját a gyönyörű áruházról, amelynek különleges mintái visszaköszönnek a kollekció csomagolásán, a sminktáskákon és a kendőn is.

A Give Me Libery Of London fantázianevet viselő sminkek a brit bohém sikk jegyében készültek el, Sienna Miller stílusát és a Portobello Roadot eszünkbe juttatva fehér csomagolású, madárka és virágmintás gyönyörűségeikkel.

Meeghozta a kedvem ez a kollekció: lennék most egy kicsit Londonban. És Ti?

Sál. Szép-szép, de azért ennél többet néztem volna ki a tervezőbrigádból:

Kismadaras szájravalók:

Sima fehér és sötét kékeszöld színben lesz kapható a körömlakk:  

Indamámor az arcpíron (rózsaszín és barack árnyalatokban érkezik):

Szemhéjpúderek kisvirágos csomagolásban (ötféle):

 

Forrás:Temptalia

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coco 2010.01.08. 13:23:26

a sminktermékek gyönyörűek, mint mindig, de a minták nekem túl színesek és túl vásáriak. attól tartok, hogy a csomagolások hasonlóak lesznek a Dame Edna kollekcióhoz, amik elég olcsón néztek ki a felragasztgatott díszeikkel :s

☺Lili☺ 2010.01.08. 14:58:37

MAC-poszt! remegő kezek szívdobogás pipa! bár a kollekció wow-faktora azért nem a legmagasabb, az a sminktáska kéne, meg egy szájfény!

Bicska Maxi (törölt) 2010.01.08. 15:44:43

Aranyosak, ha nincs túl sok belőle egy helyen! Az a sok apró minta lefárasztja a szemet... nagyon! Viszont a madárkás körömlakk és a virágos szemhéjpúder tök jól néz ki! :)

Sziisz 2010.01.10. 17:07:56

igenigen a minta néhol túl sok :D de ettől függetlenül nagyon teccik :)

izera 2010.01.11. 10:59:46

Nagyon teccik Nekem is, nálam a sál és a sminktáska a nyerő:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása