OurFashion

YourWish - Dorka és Tace karácsonyi kívánságlistája

2009.november.29. 10:30

fashionista

1 komment

Nagyon örülünk, hogy folyamatosan külditek a listákat, hihetetlenül jó látni, hogy mindenki mennyire más dolgokról álmodik - de eddig minden listában találtam olyan darabot, amit elfogadnék. Természetesen továbbra is várjuk a kívánságlistákat - ha eddig még nem küldtetek, akkor itt az idő, hogy dobjatok nekünk egy e-mailt az álomajándékaitokkal.

Dorka esős hangulatú listája első ránézésre alapdarabokból áll, aztán ha egy pillanattal tovább nézed, rájössz, hogy ez a lány nincs humor híján - a kedvencem a Dsquared2 'Blame it on the rain' gumicsizma (37.000 Ft) és a hiperkúl, feliratos póló (organikus pamutból, 5.500 Ft). Na persze az a fekete bőr bomberdzseki (EMU Australia, 69.000 Ft) és a Marc by Marc Jacobs nadrág (40.000 Ft) is rám ugorhatna.

A már említetteken kívül H&M táska, Marc by Marc Jacobs óra (26.500 Ft) , D&G parfüm (10.000 Ft), Burberry esernyő (39.000Ft) és szatén hajpántok (900 Ft) vannak a listában.

tell the rain not to drop
 

Tace jóval több mindere vágyott, viszont azért lett az egyik kedvencem, mert a 3 baglyos gyűrűs képet (a legnagyobb közülük Marc Jacobs) én töltöttem fel a Polyvore-ra. Úgy látszik, egy rugóra jár az agyunk. Ezt az is bizonyítja, hogy a YUMI virágos ruha (24.000 Ft) és a Vivienne Westwood Anglomania nyakláncos pólóruha (52.000 Ft) is hihetetlenül tetszik. Ezek után szerintem mondanom sem kell, hogy épp Chanel Chance parfümöt viselek...

A további tárgyak: Chloé ruha (jobb oldalon - 408.000 Ft), fekete Balenciaga ruha (226.000 Ft), Miss Selfridge kabát (legfölül - 19.000 Ft), Kara Ross merev karperec, Lancome szemhéjpúder

chilly season
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionnow · http://www.welovehighfashion.blogspot.com/ 2009.11.29. 13:28:46

Köszi Lányok:)

de hozzá kell tennem, hogy ez nem a karácsonyi listám, nem tudom mi történt, ez a "már 5. napja esik az eső én ezt nem bírom tovább" szett. hozzáteszem belgiumban élek most:)
ha gondoljátok lessétek meg a karácsonyi szettem:
www.polyvore.com/cgi/profile?id=1091041
a második szett lesz:)
dorka
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása