OurFashion

Párna rossz álmok ellen

2009.november.11. 23:21

**Anna**

3 komment

Megszületett a kislámpa helyettesítője, a pihe-puha világítós párna. Nem csak meglepő és egyedi kiegészítője lehet a nappalinak, hanem akár olvasáshoz is elegendő fényt ad. Kényelmesebb és meglepőbb mint egy lámpa, a hideg téli estéken pedig egyenesen elhagyhatatlan helyszínné teszi a lakást. Nem utolsó sorban pedig ötletes karácsonyi ajándék a rosszat álmodóknak. Bár ráfeküdni azt hiszem nem lehet, a látvány számomra pótolja ezt a hiányosságot. Elemmel műküdik, így utazgatni is lehet vele a nagyvilágban. A Huggable Pillow lelőhelye: http://store.yankodesign.com/diana-lin-d-light-huggable-pillow

 

Megosztás:
3 komment

Címkék: design lakberendezés ourtipp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ada11 2009.11.12. 11:55:17

jaaj hát ez nekem nagyon tetszik!! (L)

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2009.11.12. 13:42:25

nagyon cuki, fejleszthetnék addig h rá lehessen feküdni (bár akkor ugye kissé elvesztené a funkcióját hacsak nem világítana át a fejünkön :D)

bRI 2009.11.12. 21:04:22

Kell egy ilyen,jól jönne amikor vaksötét van a szobámban este és nem találom a villanykapcsolót.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása