OurFashion

Megvannak a 2009-es jelöltek a CFDA Díjátadóra!

2009.március.17. 09:40

*Bianka*

4 komment

Minden valamire való divatrajongó tudja, hogy mi is az a CFDA Awadrs. De most segítek, azoknak akik lemaradtak erről az információról. A CFDA Council of Fashion Designers of America, tehát az Amerikai Divattervezők tanácsának díjkiosztója. Tulajdonképpen a divatvilág oscar díjátadójának megfelelő gála, minden évben egyre nevesebb és pompásabb. A díjat már 1962 óta osztogattják és a CFDA elnöke 2006 óta Diane von Furstenberg. És természetesen az sem elhanyagolható tény, hogy az eseményt és a nyerteseket a Vouge Fashion szervezet is támogatja.  Lássuk tehát az idei jelölteket...

1.Az év legjobb női divattervője lehet: Marc Jacobs, Narciso Rodriguez, Rodarte’s Kate és Laura Mulleavy

2.Az év legjobb férfi divattervezője a következők közül lesz valaki: Calvin Klein Collection’s Italo Zucchelli, Michael Bastian és Scott Sternberg for Band of Outsiders.

3.Az év legjobb kiegészítő tervező díjért harcolnak: Marc Jacobs, Vera Wang és Proenza Schouler’s Jack McCollough és Lazaro Hernandez

4.Swarowski díj a különleges tehetségért női vonalon: Thakoon Panichgul, Alexander Wang és Jason Wu.

5.Ugyanez férfi vonalon: Patrick Ervell, Robert Geller and Tim Hamilton.

6.Swarowski díj a legjobb kiegészítő tervezőnek: Albertus Q. Swanepoel, Alejandro Ingelmo és Justin Giunta for Subversive Jewelry.

A díjátadó június 15-én lesz és a díszvendég Michelle Obama lesz.

Azonban minket most más érdekel, hiszen ezennel megalapítom az OurFashion bíráló csapatot, mindenki leadhatja a szavazatát a fenti kategóriákban és hamarosan eredményt hírdetünk ! Ha van időtök indoklást is kérünk!

Bianka szavazatai:

1. Marc Jacobs

2.Italo Zucchelli

3. HAJRÁ PROENZA SCHOULER A KEDVENCEIM !!!!

4. Jason Wu

5. Tim Hamilton

6.Albertus Q. Swanepoel

 

Foráss: cfda.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófee12 2009.03.17. 10:13:52

1.Marc Jacobs
2.Calvin Klein
3.Vera Wang
4.Alexander Wang
5.Patrick Erwell
6.Alejandro Ingelmo

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.03.17. 11:53:03

Én Biankával értek egyet, csak az elsőt adnám a Rodarte-nak.

angyal9 2009.03.18. 07:29:44

Komolyan, mi vesz rá egy heteroszexuális - egészségesnek látszó - férfit, hogy szoknyát vegyen föl. Minden valamirevaló női öntudatot hirdető népszerűsítő könyvben elérkezik a pillanat, mikor azt olvashatod: le a szoknyával!!! Kényelmetlen, szűk, szexista, rávesz, hogy a lábadat egymás elé keresztben rakd, így a csípőd figyelemfelkeltően himbál, szóval még szexistább, nem tudod kényelmesen keresztberekni, vagy szétvetni a lábad (persze Sharon Stone tudja). Erre most szoknyát vesz ez a jó pasi!

angyal9 2009.03.18. 07:46:32

aha, most látom, hogy nem heteroszexuális... így már más. :(
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása