OurFashion

Hétfő, vallomások, körkérdés

2009.február.02. 13:46

fashionista

37 komment

Ezentúl minden hétfőn szeretnék körkérdést intézni hozzátok, amelyekre majd a kommentekben válaszolhattok. Miről is? A hangulatotokról, ruhákról, sminkekről, mi érdekel benneteket, mit szeretnétek venni magatoknak, stb. A célom az, hogy személyesebbé váljon néhány bejegyzés, és többet tudjunk meg egymásról.

Kezdem én, jó?

Hangulat: Szürke. Nem jó az idő + a túlságosan pörgős hétvége miatt nem vagyok túl kipihent.

Ruhák: A fentiek ellensúlyozására egy sárga Bershka pulcsit vettem fel, H&M farmerral, Stradivarius csizmával, Mango lakktáskával. Ékszer pedig a szokásos: Thomas Sabo lánc angyalszárny medállal.

A múlt hét fénypontja (ruhák szempontjából): Egyértelműen az a csodás Angel Sanchez ruha fekete geometrikus mintákkal. Itt Taraji P. Henson viseli.

Második kedvenc: January Jones Elie Saab-ban.

Smink: A sárga pulcsi napsütéses hangulatát hangsúlyos bronzosítással (Estée Lauder), natúr barna szemfestékkel és áttetsző szájfénnyel (mindkettő Lancome) emeltem ki.

Parfüm: Most Gucci Envy Me van rajtam, de találtam néhány érdekességet a neten, amit szívesen megszagolnék! Például hamarosan a polcokra kerül Vera Wang Rock Princess nevű illata. Csodás a csomagolás, virágos-gyümölcsös a kategória, és a célcsoport pedig az olyan csajok, akik a tiarájukat gitárra cserélnék.

 

 

Pasik: Mivel ez a terület elég zavaros most, így Jonathan Rhys Meyers, a Hugo Boss legújabb, Element nevű parfümjének arca és az Energie farmerhirdetések sztárja a kedvencem.

jonathan_rhys_500x375 ADDICT: Jonathan Rhys Meyers for Energie

Tervek a hétre: Ma barátnőzés, de lesz edzés, kollégákkal borozás, szerda este buli, stb. Vásárolni is szeretnék, mert szükségem van egy fekete Moleskine jegyzetfüzetre. Erről jut eszembe - eldicsekedtem már, hogy milyen a 2009-es határidőnaplóm? Egy csodás, limited edition piros lakkbőr Moleskine boldog tulajdonosa vagyok (pont mint BryanBoy) amely furoshiki csomagolásban érkezett hozzám egyenesen Londonból. Szép ugye?

Moleskine daily diary 2009

Most ti jöttök! Másoljátok be a kérdéseket a kommentetekbe, és válaszoljatok rá!

  • Hangulat:
  • Ruhák:
  • A múlt hét fénypontja:
  • Smink:
  • Parfüm:
  • Pasik:
  • Tervek a hétre:

Forrás: RedCarpetFashionAwards, Brianboy, Glossy Kiss

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.02.02. 14:46:10

* Hangulat:kicsit fejfájós,munkakeresős
* Ruhák:sötétbarna S.Oliver rövidujjú póló,fekete Domyos-Decathlon-tréningalsó,rózsaszín plüsspapucs,később felcserélem futócipőre és tiszta pólóra ha leszálltam a futópadról
* A múlt hét fénypontja:újra koreografálni kezdtem
* Smink:futáshoz minek...,egyébként hétközben csak pici alapozó,pirosító,szempillaspirál és Lush valamelyik ajakbalzsamja van rajtam
* Parfüm:Lush-Go green,másik kedvenc:Lush-Comforter,Mexx-Pure
* Pasik:a Zuram!
Aki régen az idolom volt az Dave Gahan és Alan Rickman
* Tervek a hétre:hosszút szeretnék futni,munkát keresek,hogy többlábon állhassak,Újpest-Dunaújváros meccs szombaton

coco 2009.02.02. 15:10:51

hangulat: elvarázsolt: az egyik legjobb barátnőmnek pedig ma születtek ikrei, egy kislány és egy kisfiú, mindannyian jól vannak, ez a hír teljesen elvarázsolt...
ruhák: fekete, vastag harisnya, fekete h&m ruha saját övével, fekete tűsarkú zara cipő, masnival az elején, h&m borítéktáska, zara szürke gyapjúkabát, h&m selyem rózsa kitűző, swarovski ékszerek.
a múlt hét fénypontja: a barátnőim születésnapját ünnepeltük egy csodás, együtt töltött este keretében hármasban szombaton, a program: egy aromaterápiás masszázs a mandala day spa-ban, utána vacsora a goa-ban, és folytatás nálam.
smink: a szokásos: világos mac alapozó, mac plush lash mascara, tusvonal (ysl), clinique arcpirosító (rózsaszín), clinique szájfény (szintén rózsaszín).
parfüm: miss dior chérie
pasik: az enyém! :)
tervek a hétre: turmixgépet szeretnék venni, hogy otthon készíthessek green smoothie-kat, ez most a fő programpont :)

egyébként remek ötlet ez a rovat, én mindig kíváncsi vagyok mindenkire! :)

catwoman5 (törölt) 2009.02.02. 16:41:15

*hangulat:álmos, hétfős, ágyban maradós, de menni kellett dolgozni, sok ügyfél
*ruhák: fekete garbó, fekete szövetnadrág, fekete magassarkú csizma, fekete szövetkabát, fekete sál, kesztyű, fekete válltáska s ügyvédi táska, ezüst óra, gyűrűk, ezüst nagygolyós karkötő, hosszú ezüstlánc
*A múlt hét fp: rengeteg ügyfél
*smink:fekete tus, ezüst szemhélypúder, pár tincs műszempilla, fekete szempillaspirál, lila rúzs, rózsaszín arcpír
* Parfüm: YSL Cinema
*Pasik: az én Mr. Bigem
*Tervek a hétre: munka, munka, munka

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.02.02. 16:48:25

Domesticdragon: ez a fénypont irigylésre méltó, gratulálok :)
coco/catwoman: majd egyszer megtaníthatnátok a tusvonal húzásának technikáját. az enyém mindig girbegurba lesz :)
és a cinema hallatára én is előkotrom az enyémet. az volt tavaly a téli illatom de kb. 3/4 éve nem volt rajtam, pedig annnyira jó!
Annak pedig hihetetlenül örülök, hogy pasifronton mindenki ilyen kiegyensúlyozott!

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.02.02. 17:08:05

Bizony,bizony! Benne van a "bugi" a lábamba!

coco 2009.02.02. 17:12:30

fashionista: nekem anyukám tanította, az Ő idejében az elégetett gyufaszálakkal húzták ki a szempilla tövét, mert nem voltak még elérhetők a sminktermékek :) egyébként gyakorlás kérdése az egész, és én esküszöm az ecsetes tusra (pl. ysl, de olcsóbb változat a bourjois terméke, ami szintén jó). feszítsd ki a szemhéjad (mintha kínait játszanál) :), és csak határozottan! :) segítségül hívhatsz néhány vattás végű pálcikát :)

Sziporka 2009.02.02. 18:07:13

nos, jelenleg a havonta egyszer esedékes pécsi hazalátogatásomat és családozási hetet élem, ami azt jelenti hogy semmi olyat nem csinálok és hordok, mint egy átlag héten, kb mélypont..:D de azért leírom:)

* Hangulat: fáradt a semmitevős rohangálástól, nyomott a tudattól hogy tanulnom kéne
* Ruhák: a ruháim 90%-a mosásban van :D ami már megszáradt és fel tudtam venni: világos szűk farmer, piros csini rövidujjú, fekete öv és fekete magassarkú csizma, illetve az utcára egy mályvaszínű kötött pulcsi, aminek rövid az ujja és kilóg a derekam - a pulcsik még nem száradtak meg :D de ebéd apuval vs kozmetikushoz látogatáshoz megteszi :D (kiegészítő: ezüst angyalszárnyas fülbevaló, ezüst esprit óra, és végre felvettem az utcára a Gigi Barcelona dög szemüvegem :))
* A múlt hét fénypontja: megkaptam az első fizetésem egy olyan munkáért, amivel egyetem után is foglalkozni akarok :)
* Smink: semmi extra, max factor púder, maybelline arcpír, szemcerka-spirál (rimmel talán)
* Parfüm: Lolita Lempicka: Lolita --> a legjobb!
* Pasik: hát...nincs. De ma jön ki NBC-n a Heroes új évadja, izgatottan várom az egyik legdögösebb pasit a világon - Sylar
* Tervek a hétre: ma találkozom egy itthoni volt osztálytársammal, további napokon spanyolórát tartok, spinningelek, franciát tanulok, masszőrhöz megyek, visszautazom Pestre, hétvégén kis meló és meglátjuk :)

nastasya 2009.02.02. 18:53:47

* Hangulat: Nekem is tanulnom kéne, ettől stresszelek.
* Ruhák: Kék, batikolt Promodos ruha, fekete Zarás kardigán, kék Zara sál, fekete harisnya, Zara csizma, szép szürke, fekete kalap, meg a kabátom is Zarás.
* A múlt hét fénypontja: Nyugodt péntek, amikor már 11-kor végeztem:)
* Smink: kék szemceruza, fekete spirál
* Parfüm: Chanel nr.5.
* Pasik: Ben Whishaw az ideálom:)
* Tervek a hétre: Holnap töri tz, kimondottan csak nekem, utána mozi az osztályommal, szerdán újság-szerkesztői megbeszélés (már most utálom...), pénteken egy barátom szülinapját ünnepeljük.

Nagyon szeretem ezt az oldalt, már régóta olvasom, aztán csak most jutottam el odáig, hogy regisztráljak is.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2009.02.02. 20:00:16

jajj imádom ezt a rovatot, milyen jó hogy az én blogomon van :)))

hangulat: izgulós, mert Angliából hazajönne holnap az unokanővérem, csak kérdés hogy mennyire fog esni a hó. és kicsit lazulós mert vége a vizsgáknak, de közben nagyon dolgozós.
ruha: ma édes semmittevés volt és fodrászhoz menés, ezért farmer és egy mentsük meg a PANDÁKAT poló :) hozzá estére új fru-frus haj.
a múlt hét fénypontja: vége lett a vizsgaidőszaknak
smink: Semmi mint általában csak egy görögdinnyés szájfény
parfüm: Lancome Hypnose
pasi: MR. BIANKA örök :)
tervek a hétre: hétvégén megünnepelni MR Bianka szülinapját és bulizni egy jót pénteken a csajokkal

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2009.02.02. 20:02:09

jah és moleskine-t nagyon irigyelem, nekem "csak" sima piros van, én karácsonyra az egyik legjobb barátnőmtől JPG Evian vizet kaptam, majd felteszem nektek!

Eki 2009.02.02. 20:10:46

Hangulat: Most egész jó, mert olyan emberekkel találkoztam ma, akiket viszonylag régen láttam, és örültem nekik!!

Ruhák: Ma, mivel a hétfő általában -ahogy te is mondtad pl. - kategorikusan szürke, ezért szürke pólót vettem fel, lila fakarkötővel és egy piros nacival. (Póló Hollandiából van, nadon a szívemhez nőtt. Naci- H&M Divided. Karkötő -kirakodóvásárból.)

A múlt hét fénypontja: ...hát... :) :P na jó ami publikus: sznapi meglepit szerveztem egy jóbarátomnak.

Smink: nem sz@rozok vele sokat. kihúzom a szememet (avon), szempillaspirál (nivejja). szájfény (Clinique -kedvencem, halványrózsaszín.)

Parfüm: D Squared (egyébként Fashionista, imádom az Envy me-t!)

Pasik: az is van:)
Tervek a hétre: új szemeszter, Kurvinusz. :D amúgy tovább kell lépnem abban, h. megszervezzema külföldi továbbtanulásomat.

Eki 2009.02.02. 20:13:25

EGYÉBKÉÉÉÉÉNT!!! VETTEM MAGAMNAK EGY JORDI LABANDA ÁLTAL TERVEZETT FÜZETET! :)

Lisanne · http://klassdsign.com/ 2009.02.02. 20:29:10

Hát akkor én is csatlakozom, mert roppant jó kedvem van. :-)

Hangulat: elégedett és boldog, mert most jövök a vizsgámról és dícséretes 5-öst kaptam. :-))

Ruha: Mng csőfarmer, fekete Sacha csizma, gyöngyös Zara rövid ujjú blúz és mell alatt húzott kis kötött Topshop kardigán (utóbbi három turi ;-)) Ja és a kis kardigánon kötött rózsaszín virág bross.

A múlt hét fénypontja: meggyógyultam, ez sokat emelt a közérzetemen.

Smink: én nemigen festem magam, szóval csak a szokásos tus, szempillaspirál és egy kis pirosító.

Parfüm: YSL Elle

Pasi: hiányzik... vizsgaidőszak... :-(

Tervek a hétre: nekiesek az akvarell tömbnek és a vonalzónak... pénteken nagy vizsga, szóval nem fogok sokat aludni. Aztán hétvégén extra nagy pihi. :-)

coco 2009.02.02. 21:46:32

olyan jó ezeket olvasgatni- remélem lesz ilyen rovat az ourfashion.hu-n is. fashionista, bianka, anna, Ti pedig csinálhatnátok fotókat Magatokról, és lehetne egy-egy head to toe... persze ezt az olvasók is megtehetik, ahogy eddig is.
remélem ez a cikk n(s)em kerül ki az index címlapra, jó nekünk így, a frusztrált idióták nélkül :)

betonpanda 2009.02.02. 22:35:05

Hangulat: durva hullámvasút, ma volt már rossz és jó hír is, több menetben
Ruhák: ma csak kényelmes
A múlt hét fénypontja: vettem koncertjegyet egyik hatalmas kedvencem, PJ Harvey londoni koncertjére, és ez csodaszámba megy, mert egyszer már kijelentette, sosem koncertezik többé
Smink: alapozó, pirosító
Parfüm: ma semmi
Pasik: 1 db, síel, hiány van
Tervek a hétre: arbeit; elkezdem a vitaminkúrát; keresek valami torna tanfolyamot, amit nem hagyok abba 1 hónap után; dőzsölés a Sugarshopban barátnő A-val; találkozom a 2 éve nem látott barátnő B-vel, legjobbpajtival megnézzük a Hercegnőt, szomorúpajtival elmegyünk bezabálni valami nagyon finomat. Péntek-szombat anya-lánya program (színház, shopping) ja és megveszek egy csodaszép Je suis belle ruhát is, vasárnap este pedig Budapest Bár koncert, ha összejön. És persze a legfontosabb, hogy nekilátok anyagot gyűjteni a szakdolgozathoz!

Eki 2009.02.02. 23:44:08

panda azt nekem sem ártana. mármint anyagot gyűjteni. :S bár én már végül is elkezdtem....
vigyázz a sok habzsi -dőzsivel ;D

angyal9 2009.02.03. 07:59:34

Én csak ma láttam a post-ot, úgyhogy a mai napra vetítem.

Hangulat: jó, bár esik az eső, de este nem lesz semmi dolgom, és főzhetek otthon - ez feldob. :)

Ruhák: fehér átkötős ing, szürke mellénnyel, zöld szoknyával, és a Calzedonia színátmenetes harisnyájával, ami combnál világosbarna-natúrszínű, a lábszárnál szürkéslilás, lentebb már nem látszik, mert fekete csizmába van bújtatva. Kiegészítő a szokásos Guess! nyakláncom szívmedállal, és bújtatós "csattal", szokásos gyűrűk, DKNY teljesen kristályokkal kirakott óra.

A múlt hét fénypontja: szombati pesti látogatás és nagymértékű pénzköltés a Calzedoniában (láthatjátok, hogy függő vagyok) és a Tezenisben.

Smink: korrektor és púder, Bourjois pirosító, Clinique feket csillogó feket szemceruza csak föntre (mint tus), fekete szempillaspirál (Astor)

Parfüm: Chanel Chance

Pasik: csak egy: a Férjem

Tervek a hétre: főzés, edzés, meló, pihenés... szombaton suli, vasárnap nővérem szülinapja... lesz minden.

+Tervek az évre: az a Moleskine jegyzetfüzet..... :)) Csak azt nem tudom, mit írnék bele, mert mindig sajnálom "bepiszkítani" ezeket a gyönyörűségeket...

angyal9 2009.02.03. 08:01:02

na, hiába dupláztam meg a feketét, egyszer sem sikerült helyesen leírni... :)

Gemini 2009.02.03. 10:04:28

Uppsz, tegnap akartam írni, de valahogy végül elmaradt. Most pótolom.
Hangulat: Fáradt, álmos, tipikus hétfői.
Ruhák:Fekete hegyes orrú Buffalo csizma, szürke Persona skinny farmer(csizmába tűrve), fekete 3/4-es ujjú Persona felső(szűk,fenék középig érő,mellnél gombos,fodros), kék-szürke-barna kockás Persona blézer, fekete Pimkie fülbevaló, fekete szegecses táska.
A múlt hét fénypontja: Szombati buli a Jamben rengeteg tánccal. :))
Smink: szokásos hétköznapi: kevés alapozó(Manhattan),folyékony korrektor(Alverde), szempillaspirál(Alverde)
Parfüm: Bvlgari Pour Femme
Pasik: kéne már egy igazán jó! Egy Wentworth Miller-szerű tökéletes lenne. :))
Tervek a hétre: semmi extra, szokásos irodai meló, heti 3-4 edzés, dvd, hétvégén kis esti lazulás.

*Évi* · http://londonfever.freeblog.hu 2009.02.03. 10:10:36

Jaj imádom az ilyeneket...

Hangulat: siralmas, esős, fejfájós
Ruhák: ma elég topis vagyok. farmer, felső MNG + lollee, mert hideg van az irodában
A múlt hét fénypontja: szombati farsangi buli a Merlinben
Smink: sok korrektor (MAC) a szemem alá, kis pirosító (Clinique), pilla (Lancome)
Parfüm: Carachel - amor amor
Pasik: hiánycikk, úgy másfél éve :(
Tervek a hétre: sok munka, sok sport, nem lebetegedni

Szép hetet mindenkinek!

Lisanne · http://klassdsign.com/ 2009.02.03. 10:18:37

@Gemini: durván nyomod, heti 3-4 edzés :-S :-)))

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.02.03. 10:23:34

Sziporka: örülök, hogy nem csak én vagyok angyalszárny fan :)
Bianka: csalódtam volna, ha nincs valami pandás :)
betonpanda: a sugarshopos dőzsölésért és a je suis belle ruháért is irigykedem :)
angyal: a moleskine-ben pont az a jó, hogy igazán eleresztheted a fantáziádat, én pl. teleragasztgatom az enyémet, de flickr tele van jobbnál jobb egyedi moleskinekkel!
Gemini: Wentworth nekem is jöhetne :)
Évi: imádom az amor amort, az egyik legjobb!

catwoman5 (törölt) 2009.02.03. 10:29:20

@fashionista:
már tod vannak olyan tusok , mint az alkoholos filc:) Na azzal már nagyon könnyű szabályos tusvonalat húzni, am a Cinema tényleg télies illat sztem is! Úgyhogy szórjad magadra!

Gemini 2009.02.03. 13:37:54

@Lisanne: Így van ez, ha valaki élvez valamit! :) Na, meg szingliként el kell ütni a sok szabadidőt és felgyülemlő energiákat. ;)

Gemini 2009.02.03. 13:45:16

Ezt a fényes borítású Moleskine-t itthon is be lehet szerezni??

theba 2009.02.03. 15:35:19

Ez nagyon jó :):)remélem nem maradtam le nagyon,hogy csak most írok:)

* Hangulat:álmos,amióta a szakdogámat írom egyre álmosabb vagyok+ez az idő=teljes narkolepszia :)
* Ruhák:na a mai nap nem egy csúcsnap ruha szempontjából, itthon ülök a gép előtt,szóval nike melegítő alsó,kedvenc norvég mintás házipapucs,H&M mackófelső meg vmi játszós fehér póló :)
* A múlt hét fénypontja:a pénteki buli,a barátaim is végeztek a vizsgáikkal,csaptunk egy nagy bulit!
* Smink:negatív,este egy nyugtató zöld maszk :)
* Parfüm:Givenchy - Hot Couture
* Pasik:a párom,de sajnos most 200 km-el arrébb :S
* Tervek a hétre:meglátogatom a barátom és végre kicsit kettesben lehetünk+szakdoga+tegnap voltam turizni :) :)

gioia 2009.02.03. 16:02:08

De izgi, picit megismerjük egymást:)
*Hangulat: influenza utáni, lábadozós, erötlen.
*Ruhák: csini, mint mindig:)
Unützer barnás-fekete (testa di moro) lapos, hegyesorrú csizma; D&G sötétkék skinny farmer; Tommy Hilfiger fehér ing; Luisa Cerano barnás-bordós rövidujjú kardigán; Nice Connection fekete, gyapjú cape; Burberry barna kockás sál; Furla "Elisabeth" konyakszínü táska, lazán, átlósan hordva.
*A múlt hét fénypontja:megvettem a menyasszonyi ruhámat! Ami azért nagy szó, mert a környék legjobb szalonjába mentem, ahol a sokadik próba után megtaláltam álmaim ruháját. Nem is tudtam, az egyik kliensünké az üzlet...kérdezem a pontos árat (tudtam kb. 2000 euro)...mondja 2295 euro a rendes ára, de nekem, mert ö régi kliensünk 695 euro, csak a beszerzési árat kellett kifizetnem! Hihetetlen milyen mázlista vagyok...
*Smink: Chanel alapozó, Mac concealer, Shiseido violet szemhéjpor, Lancome kajal, Estee L. spirál, E.L. pirosító (sápadt vagyok), Lancome szájfény.
*Parfüm:Chloé
*Pasik: négy éve ugyanaz
*Tervek a hétre: ma vacsora egy barátnömmel, holnap párommal mozi, a többit meglátjuk...

janettaylor · http://www.janetteria.com/ 2009.02.03. 19:24:45

@Lisanne: Jaj, gratulálok Lizi! A csinos külsődet meg elképzeltem. Puszamusza...

Sziporka 2009.02.03. 20:45:52

fashionista, igen én is nagyon angyalszárny-mániás vagyok, a gyűrűm is olyan (Oroszországból kaptam, gyönyörű - absztrakt), meg van tollas angyalszárnyam, Halloweenkor jól jön ;)

Amúgy meg egyvalamit magyarázzatok meg ezzel a Moleskine-mániával kapcsolatban: "a moleskine-ben pont az a jó, hogy igazán eleresztheted a fantáziádat" --> de ehhez miért kell Moleskine? Aki kreatívkodni akar, bármilyen szép noteszben, naplóban megteheti, nem?:))

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.02.04. 10:16:02

@gioia
wow! gratulálok!
@sziporka
szerintem a moleskine azzal inspirálja a kreativitást, hogy van gogh, picasso, chatvin, hemingway, stb is ilyenbe írt/rajzolt. ezt az érzést pedig nem veri kenterbe egy másmilyen jegyzetfüzet :)

Gemini 2009.02.04. 10:43:40

@fashionista: Nem Moleskine-be írtak,rajzoltak, csak hozzá hasonlóba!!! A Moleskine 1996 óta létezik!
Ez csak jó reklámfogás!! :)
"Mivel a cégnek nem volt jogelődje, így elég nehezen védhető az a szlogen, hogy Picasso és sok más híres művész firkált Moleskine-be. Jókora csúsztatásról van szó, amit a Moleskine-termékeket gyártó Modo & Modo nevű milánói cég marketingvezetője, Francesco Franceschi is elismert. „Ez túlzás – mondta az International Herald Tribune-nek, amikor a naplók és a híres művészek közötti kapcsolatról faggatták. – Ez marketing, nem tudomány. És nem a teljes igazság.”
zona.hu/article/1340/a-vakondborbe-bujtatott-nagy-moleskineatveres.html

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.02.04. 11:00:24

Gemini: a saját weboldalukon is fent van a story, tudom. ezért nem is nevezném átverésnek sem.

sklasse79 2009.02.04. 16:50:54

Most tévedtem ide, ezért mai napra vonatkozik:
Hangulat:fáradt a melótól, lassan lépek haza, de otthon angoloznom kell, és ez nem dob fel...
Ruhák: sötétbarna garbó, narancs V kivágású póló, sbarna nadrág, sbarna cipő, sbarna kabát, sbarna kesztyű, sbarna bőr táska, minden a Zaratól (kivéve cipő).
A múlt hét fénypontja:meggyógyultam a heveny bronchitisemből
Smink:nem szoktam napközben. Neutrogena ajakbalzsam, szempillaspirál, fekete tus tetoválva van.
Parfüm:Trussardi-Bianco
Pasik:Természetesen a valóság mindig sokkal jobb, ezért a férjem:). Ettől elvonatkoztatva: JRM nekem a Tudors-ban sokkal jobban bejött. De elbeszélgetnék Ed Nortonnal, Sean Penn-el, J. Phoenix-el, stb..
Tervek a hétre:meló, tanulás, esetleg koktélozás hvégén, meg van pár filmem otthonra, amit beterveztem (Anyátlanok, Fellini-Casanova,stb)

kiskaticabogárka 2009.02.04. 17:31:06

A mai nap:
Hangulat:se nem jó,se nem, se nem rossz
Ruhák:Mivel kocsival voltam ma, ezért nem öltöztem be nagyon,meg a mai nap amúgy is laza volt,úgyhogy nem öltöztem ki annyira.Tehát:
cipő:krém-fekete Prada
naci:fekete csőszárú D&G
felső:krém színű Burberry pulcsi
kabát:hosszú,krém színű Burberry kabát
táska:Louis Vuitton:Monogram Vernis Alma GM(by:Milánó^^)
Parfüm:Chanel No.5
Smink:Nem igazán szoktam sminkelni.
YSL Rózsaszín rúzs,Chanel szemhéjtus,LAncome krémszínű szemhéjpúder
Pasi:Van;)
Tervek a hétre:Péntekig munka, utána hosszú hétvége a barátnőimmel Párizsban(L)

kiskaticabogárka 2009.02.04. 17:31:46

javítanék:P
Hangulat.se nem jó, se nem rossz
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása