OurFashion

Szex és New York gálapremier - Képtelen beszámoló

2008.június.02. 07:43

fashionista

11 komment

Tegnap este a magyar celebvilág apraja-nagyja (de leginkább apraja) felvonult a MOM park mozijában,  hogy elsőként láthassa a Szex és New York mozifilmet. Az Ourfashion csapata ott volt, hogy kendőzetlenül lerántsa a leplet arról, hogy milyen a film.
Persze először a red carpettel kezdeném-ami nem volt. Csak hatalmas filmes poszterek, amelyek előtt  pózoltak hírességeink. A Dukai-Zimány-Debreczeni triumvirátus (oké, tudom, hogy az férfiakból áll, de jobban hangzik mint a trió) tette a dolgát - pózoltak, mosolyogtak, nyilatkoztak. Sosem voltak szimpatikusak-egészen addig, amíg a terem kinyitásakor szinte elsőként sprinteltek be a moziba-mit sem törődve a fotósok hadával- nehogy egy pillanatról is lemaradjanak. (Csakúgy, mint mi...) Csak Zimány Linda ruhája méltó említésre: csinos maxiruhát viselt Louis Vuitton Speedyvel. (Dukai sima fekete ruhát vett fel farmerdzsekivel.) Ott volt Steiner Kristóf, és egy szövegkiemelő színű hajú srác a VIVÁtól. Az összes magyar szappanopera-sztár (Tilda, Zsófi a BK-ből, nem tudom kik a JR-ból), Létay Dóra - Samantha magyar hangja. Volt csoki (Mars Delight - a film egyetlen ételszponzora), Sarah Jessica Parker parfümminták, stb. De mindenki csak a film kezdésére várt.
A terem kinyitásakor, a legjobb hely elfoglalása után folytattuk a "sztár"mustrát: megérkezett Andy Vajna egy szőke hölggyel, majd később Dobó Kata (helyes kis Louis Vuittonnal a kezében) is befutott, aki rendkívül ellenszenvesen végigordibálta a termet, hogy még az is észrevegye a jelenlétét, aki lement alfába.    
Majd elkezdődött A FILM. Az első pillanattól az utolsóig tökéletes. Olyan, mint a sorozat, olyan amit vártam. Nem deriválnak benne fejben, de mindennapi problémáik vannak és azok a céljaik, mint minden nőnek: szerelem, boldogság, család, megbocsátás... Nem kezdem lelövögetni a poénokat, nézzétek meg. Ne pasikkal, csak barátnőkkel! És menjünk el New Yorkba! Látni akarom azt a várost! Hátha én is megtalálom az én Mr. Bigemet!
A film után finger food várt mindenkire, így tovább folytathattuk az emberek bámulását. A  stílustalan Cosmopolitan (szerintem ez a legrosszabb magazin jelenleg az országban-páros lábbal rúgnám ki a stylisokat onnan) furcsafejű főszerkesztője, Szabó Patrícia ismét hullagagyin nézett ki: egy 2 évvel ezelőtti Avon (!!!) táskát szorongatott, és a pedikűrösét is sürgősen le kellene cserélnie. Vagy ne hordjon szandált. Vagy ne menjen emberek közé.

UPDATE: A Vaterán megtaláltam a táskát, 1200-n áll a licit, ha valaki esetleg utánozná őt:


A JOY-os Anry Soós Éva  is rosszul választott ruhát tegnap: ezüstös öltözéke olyan anyagból volt, amely minden apró gödröcskét láttat a popsin és a combokon-nála volt is mit... A legszofisztikáltabb a Glamour magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina volt. Rá még az én vitriolos tollam sem tud rosszat mondani.
Lakatos Márk stylist kiöregedett hippi-rocker keverékének öltözött, Náray Tamás pedig fekete öltönyében maga volt a megtestesült elegancia- mint mindíg.
Volt pár izgalmas ruhaválasztás - pl. a Byblos hirdetésen látható nadrágot valaki megvette, és viselte is; láttunk Carrie  Bradshaw klónt is, aki azt hitte, hogy egy nagy virágdísz és nyaklánc stílusikonná tesz. Tévedett...
Fényképezőgép nem volt nálunk, de nem is volt baj. A magyar valóság annyira messze áll New York álomvilágától, hogy felesleges összemosni a kettőt.

Megosztás:
11 komment

Címkék: szex és new york

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lizi 2008.06.02. 08:56:10

Legalább dupla élvezetben volt részetek és nem csak a filmen, de az embereken is jól szórakozhattatok. A felsorolt embereket valóban nem érdemes a sztároknak nevezni, a cikk elején emlitett hölgyeket pláne nem, csak jókor jó helyen voltak és igy van aki megvegye nekik a LV táskát. Na de örülök, hogy jól sikerült a film és érdemes megnézni. Ha esetleg kétszer is megnéznéd, szólj. ;)

Barylike 2008.06.02. 09:17:11

Amúgy kíváncsi lennék, ti mit viseltetek.... :P

Fashionista egy istennő 2008.06.02. 09:35:48

VÉGRE valaki aki megmondja kerek perec a magyar celebek milyenek, ez végre nem a velvet a fizetett gagyi celeb újság! tetszik nagyon Fashionista véleménye és az összes ember kinézettel egyetértek látatlanban. CSók Drágám! csak így tovább!

BaarBeer 2008.06.02. 09:53:36

Kár, hogy nincsenek fotók:( érdekes látni, milyen rémesen öltöznek a fent nevezett főszerkesztők:) Némelyiket láttam már az utcán is...
Egyébként klassz beszámoló, gratula.

Barba 2008.06.02. 10:52:43

de jó nektek hogy ott voltatok!én is megyek amit lehet. tűzzünk ki egy időpontot hogy mondjuk jövőhét szerdáig nézze meg minden fórumozó a filmet és lehet kibeszélni. ok?

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.06.02. 10:55:10

avon táska? ezt nem bírom feldolgozni

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.06.02. 11:01:35

Talán az avonos táska még mindig jobb, mint egy szakadt hátizsák vagy egy nejlonszatyor, nem? Nézzük a dolog jó oldalát :-D

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.06.02. 11:22:21

Pont akarok írni egy avon táskáról, ami nem rossz, de ez egy műselyem kínai stílusú borzalom volt, és ha valaki a Cosmo főszerkesztője, legalább kicsit erőltesse meg magát... De a szakadt hátizsáknál tényleg még mindig jobb :)

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.06.02. 11:47:31

vigyázzatok, a vaterát ismerve még ez az avon táska sem eredeti avon :)

Shady 2008.06.03. 16:57:41

Én is ott voltam, és hát valóban érdekes volt... Dobó Katának a cipőjét fotózták egyfolytában,vagy legalábbis cipő tájékon. :D Amint láttam van a bokáján egy kis tetkó ,lehet az volt a fotó tárgya. Miller Zoltán pedig egy szakadt(vagy annak tettetett) bőrdzsekiben volt,és egy szőke hajú hölgy(én nem ismertem fel,de biztos elég híres volt sok fotóssal körülvéve...)éppen kommentálta a ruházatát,mire M.Z. visszavágott,hogy hát a nőci ruhája se jobb. :D Erre a csaj ilyet beszólt,hogy hát mit képzelsz,ez egy 200.000 Ft-os ruha... No comment. :)

Scala 2008.06.04. 02:20:49

Férjem tök véletlenül volt a MOMban akkor, munkamegbeszélés (tudom, tudom vasárnap, de így alakult), azon az emeleten. Mozgólépcsőn jött vele szembe Dobó Kata, csak ennyit mondott itthon:
- Hát, hogy az milyen borzalmasan néz ki.
ha nem tudnám, hgy hívják, annyit gondolnék csak, az a ronda nő.
:-)

És csatlakozom, remek beszámoló, én is így gondolom. Szabó Patrícia, meg egy rakás szerencsétlenség, szerintem.
Bár a Vas Virág is csak egy fokkal jobb (Elle)...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása