OurFashion

Megjelenés előtt: Alexander McQueen és a Puma közös kollekciója

2008.április.02. 10:20

fashionista

5 komment

2008 tavaszán az Alexander McQueen és a Puma közti együttműködés a kreativitás tetőfokára hágott: a Bones kollekció a non plus ultrája a cool edzőcipőknek (és ha ezt a mondatot olvasná valamelyik tanárom az ELTE BTK magyar szakáról tuti, hogy visszavenné a diplomámat). Bécsben több helyen is kaphatóak (vagy alaposan megnézhetőek), így még túl messzire sem kell menni értük.

Szerintem divatosak, szépek, és még hordhatóak is. (Legalábbis a többségük.) Nektek hogy tetszenek? Én egy törtfehéret kérnék, ha lehet. 

http://alexandermcqueen.puma.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.04.02. 10:38:38

Nekem még kicsit furák ezek a hegyesorrú edzőcipők, amugy a férfi kollekció sokkal jobban tetszik, mint a női!

Eki 2008.04.02. 14:10:53

Nekem is furák, de ugyanúgy fogják őket hordani, mert minden humbukdivat egyszercsak hétköznapivá válik :) Nekem a kerekorrú arany jöhet.

Scala 2008.04.02. 23:07:48

A csúcsosorrú edzőcipő edzésre alkalmas a legkevésbé, ám! Legalábbis szerintem.

Őszintén: nekem egyik se kellene...

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.04.03. 09:34:43

Szierintem ezek nem is edzésre lettek kitalálva, hanem utcai viseletek. A Pimának a SpeedCat-jei voltak szerintem az első, csak utcai edzőcipők, azóta szinte minden márkának van ilyen. Nekem ezek azért tetszenek, mert egyszerre elegánsak, stílusosak, mégis nagyon kényelmesnek tűnnek. Egy rohangálós napon ez a legjobb választás-vagy egy puha bőr balerina.

zs 2008.04.03. 17:14:14

gyakorlatillag mindegyik kapna helyet a gardróbbban, hiszen sosem lehet tudni..
meg aztán a cipőből, ugye, sosem elég
és hát alexander egy olyan név, ami a wish-listen van
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása