OurFashion

Megjelenés előtt - Estée Lauder Sensuous és Avon U by Ungaro for Her

2008.március.17. 17:03

fashionista

3 komment

Az Estée Lauder most kissé elszakadt a szokásos virágos, könnyed, citrusos illatvilágától, és egy fás, ámbrás illatot dob a picra júliusban. A Sensuous nem titkolt ambíciója az, hogy az Estée Lauder parfümvilágában lévő űrt kipótolja, és Youth Dew-nál összetettebb kompozícióval robbantson bankot-bizony, a cégvezetők kimondták: a fás illatokat kedvelő nők nem költenek eleget náluk, így muszáj volt valamilyen megoldást találni: egy új parfümöt. A főbb jegyek: liliom, magnólia, jázmin, majd a fás jegyek és ámbra, végül pedig szantálban, feketeborsban, mandarin velőben és mézben tetőzik az illat. Én most ismerkedek a fás illatokkal, ezért a Sensuous is felkerült a "must-smell" listámra.

A hirdetésekben az Estée Lauder 4 szóvivője (Gwyneth Paltrow, Carolyn Murphy, Elizabeth Hurley és Hilary Rhoda) egy szál inget viselve mutatja meg a vetkőzés különböző fokozatait.

 

Az Avon -Christian Lacroix után- ismét sztártervezővel karöltve dobja piacra legújabb illatpárját: Avon U by Ungaro for Her és for Him néven. Emanuel Ungaro neve elég jó biztosíték arra, hogy különleges lesz ez a "friss, fás, virágos illat". (Úgy látszik egyre nagyobb divat ez a fás parfüm.) A női illat -melynek arca természetesen Reese Witherspoon- jegyei első olvasásra átlagosak: bergamott, frézia, lótuszvirág, írisz és pézsma. A férfi illat viszont maga a tobzódás: zöld mandarin levéllel, piros grapefruittal és gránátalmával nyílik meg az illat, majd kardamom és cédrusfalevél következik, hogy a végén vetiverrel, pacsulival szantálfával, tonkababbal és peru balzsammal teljesedjen ki a kompozíció. Hm....férfi akarok lenni, hogy magamra fújhassam...

    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs 2008.03.19. 10:51:11

drága melindám!
jól látom, hogy te már gyakorlatilag estée lauder guru lettél?
magam azonban túl begyöpösödöttnek tartom a fás dolgokhoz, én különben is csak most kezdtem "gyümölcsözni".
ettől függetlenül, csak hogy véleményt tudjak nyilvánítani, meg mert képben akarok lenni, egyértelműen "must smell"!
Puszi

Gamonte 2008.07.14. 11:49:34

Az avonos Lacroix parfümöt ismerem, szerintem nem túl jól eltalált illat.
Az Avonos parfümöktől eleinte tartottam egy kicsit, mivel túl édesnek, túl erősnek éreztem őket. A Shine nevű parfüm törte meg ellenállásomat, a Kenzo koppintású hosszúkás üvegben található illat szenzációs: grépfruit, narancsvirág, jázmin összetevőkkel.
Tud valaki ajánlani további mandarinos, narancsos illatokat?

Andi 2008.10.30. 23:11:31

én most vettem meg a sensoust. Isteni, leírhatatlan, nyammi.

Gyümölcsösből Salvatore Ferragamo parfümjeit ajánlom. Hirtelen nem ugrik be a neve, de kékes üvegben leledzik.)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása