OurFashion

Egy férfi aki élvezi megérdemelt jutalmát=Homini Emerito

2008.március.14. 19:43

*Bianka*

3 komment

Eljött az idő, hogy a pasid ne csak a kanapén ücsörögjön a Mango boltokban ,mivel
az egyik kedvenc spanyol márkánk piacra dobta a 46 darabos, kiegészítőket is tartalmazó tavaszi-nyári Homini Emerito by Mango elnevezésű férfi kollekcióját.
A Mango eredetileg is forgalmazott férfi ruhákat, de 1996-ban felhagyott vele és azóta csak a női igényekre koncentrált. A cég már két éve fontolgatta a férfi szekció visszahozatalát, főleg azért mert a konkurens márkák (Zara, H&M, Reserved) már mind rendelkeznek vele. Az első kampány arca Jon Kortajarena ismert modell, aki véleményem szerint méltó társa a Cruz testvéreknek.
Itthon egyenlőre két Mango boltban tudunk összeöltözni a barátunkkal, a Váci utcában és a West End City Centerben. Ha láttátok már a férfi kollekciót kommenteljetek, hogy megtudjuk milyen!



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosalinda 2008.03.15. 18:13:29

nekem a bátyám nagyon jól öltözködik és ez tök jó, mert kell ennyi igényesség egy férfinak is! MR White reméljük Mango cuccokba jár :-):-):-)

zs 2008.03.16. 11:22:05

ez a modell... annyira passzol a penelopés profilhoz, hogy csak na
másrészről viszont tartok tőle, hogy a fiú göncök is annyira furák, mint mostanában a csajcuccok
a párom hidegrázást kapna, ha mangoban kellene járnia (elvégre ez női márka -hm, tudatlan :))

bornonheels · bornonheels.blog.hu 2008.03.17. 13:48:57

pont erről akartam írni, de megelőztél. :) egyébként jók az írások, csak így tovább!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása