OurFashion

Megjelenés előtt - Marc Jacobs Sorbet Splashes

2008.március.03. 10:01

fashionista

3 komment

Áprilisra várhatóak-és a nyár legnagyobb illatdobásainak ígérkeznek Marc Jacobs új parfümjei, amit a frissítő sorbet-k ihlettek. A limitált kollekció bazsalikomos, körtés és grépfrútos illatokban kerül majd a polcokra pár hónapon belül.

A csomagolás ugyan kissé hasonlít Jo Malone parfümjeihez (www.jomalone.com) , ráadásul neki is van grépfrútos és bazsalikomos illata is, de bízzunk benne, hogy az illatok mégis különlegesek lesznek. Nem titkolt cél volt az aromák összeválogatásakor, hogy a parfümök rétegezhetőek legyenek egymással, bár számomra a körtés-bazsalikomos kombináció csak a tányéromon lenne szimpatikus, a bőrömön nem. De hát, izlések és pofonok... 

Az összetevők remélem a Ti érdeklődéseteket is felkeltik:

A Basil Splash igazi mediterrán különlegesség: paradicsom levél, citromfű, bazsalikom, frézia, jázmin, fehér pézsma, szantálfa és narancsvirág.

A Grapefruit Splash nyári frissítő gyümölcskoktél: citrusos, fás, ózonos jegyek, mellett narancsvirág, gyömbér, frézia, fehér pézsma és pacsuli adja meg az illat esszenciáját.

A Pear Splash bergamot, citromhéj, körte, frézia, boróka, pézsma keveréke egy kis gines, fás akkorddal.

65 dollárért lesz majd kapható.

www.bellasugar.com 

 

Megosztás:
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2008.03.03. 12:20:51

én nem szeretem a nagyon kevert illatokat

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.03.03. 12:35:09

Zsófi:
Első olvasásra nagyon gyümölcsösnek, tisztának tűntek nekem az illatok, illetve a nevük is puritán összetételre utal. Keverni meg csak akkor kell ha akarod :)

zs 2008.03.03. 15:32:04

könnyebben menne az ítélkezés, ha érezném az orromban...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása