OurFashion

Love or Hate? - Nicholas Kirkwood for Erdem

2012.augusztus.09. 16:01

*Bianka*

0 komment

Nicholas Kirkwood annak ellenére nagy kedvencem, hogy olyan stílusban tervez, ami nem igazán passzol hozzám. Mégis minden kollekciója szemetgyönyörködtető, újító és ízléses. Mindig van valami hirtelen meghökkentő a fazonjaiban, majd mikor egy pár percig nézed a cipőket, rájössz, hogy a kezdeti meghökkentés ellenére mégis tökéletesen megkomponált darabokról van szó. Az Erdem őszi-téli kollekciójához tervezett most Nicholas lábbeliket, és a két márkát remekül tudta ötvözni. Míg a színek és minták inkább az Erdemre hajaznak, addig a sarkak és fazonok letagadhatatlanul Kirkwood-osak.

Nektek, hogy tetszenek?

Nicholas-Kirkwood-for-Erdem.jpgNicholas-Kirkwood-for-Erdem-Pumps-2.jpgNicholas-Kirkwood-for-Erdem-Pumps-1.jpgNicholas-Kirkwood-for-Erdem-Booties.jpg

Fotók forrása

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása