OurFashion

Öt szépség mára

2012.augusztus.07. 12:43

fashionista

0 komment

Sok érdekességre bukkantam ma reggel, így mutatok nektek öt szép (vagy legalább érdekes) személyt, tárgyat vagy kollekciót a nagyvilágból:

1. Blake Lively ismét csodaszépen nézett ki a Gossip Girl forgatásán - West Village-ben kapták lencsevégre a szőke sztárt Haute Hippie gyöngyös szoknyában és Pour La Victoire cipőkben.

2. Forsaken by True Blood - A smink, testápolási és lakásillatosító kollekció, amelyet a True Blood inspirált, csütörtöktől lesz majd kapható, ráadásul nem is aprózták el a termékfejlesztést (azaz nem egy gagyi, ismeretlen céggel gyártottak), hanem a lakkok a Deborah Lippmann márkanév alatt futnak, a többi termék pedig DL&Co.

Forsaken-Full-Collection-Shelved-Rev.jpg

3. Louis Vuitton by Manolo Blahnik - Ha valaki szenvedélyesen kutatja a divatrelikviákat, akkor annak most szerencséje van, ugyanis lecsaphat egy olyan darabra, amit Manolo Blahnik tervezett a Louis Vuitton számára 1996-ban, az ikonikus monogram mintájuk 100. évfordulójára. A 4095 dolláros cipőtároló bőrönd az eBayen vásárolható meg ITT.

4. Megérkezett az őszi Alexander McQueen boxeres estélyi táska kollekció - Szokás szerint sírnivalóan gyönyörű lett a koponyás boxeres kollekció, ahol a lézervágott anyagoktól kezdve, a tollakon, csipkéken és bársonyon át egészen a kígyóbőrig találhatunk csodás anyagmegoldásokat.

5. Lauren Conrad és a környezetbarát táskák - Mindannyiunk kedvenc divatmániása újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készült utazókollekciót dob piacra sminktáskákkal, ételhordozókkal és kis bőröndökkel. A cuki darabok közt még hajsütővas tokot is lehet találni.

Lauren Conrad Blue Avocado Accessories

Képek 1, 2, 3, 4

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása