OurFashion

Ki a menőbb? Monica, Lana vagy Keira?

2012.augusztus.07. 12:06

*Bianka*

0 komment

Beindultak a celebek és minden második divatanyag valamilyen színésznővel, énekessel vagy azok valamely "híres" rokonával készül mostanában. Most is tobzódunk a jóban, hiszen itt van nekünk Penelope testvére Monica Cruz aki az Agent Provocateurnek pózol és mondhatni, hogy szexiségben lassan utoléri nővérét is:

monicacruzagentprovocateurautumnwinter2012campaign5.jpgmonicacruzagentprovocateurautumnwinter2012campaign4.jpg

Eközben Keira Knightly gótikus stílusban nyomul a Harper's Bazaarban. Én imádom ezt a nőt, lehet szidni, savazni de én kiállok mellette, hogy egy igazi ikon.

keiraknightleyellenvonunwerthharpersbazaaruk09.jpgkeiraknightleyellenvonunwerthharpersbazaaruk10.jpg

Aztán a harmadjára jöhet talán a leginkább megosztó személyiség Lana del Rey, aki már a csapból is folyik és itt most épp macskákat szeretget az olasz Vogueban, a szokásos tupírozott stílusában.

lanelreyellenvonunwerthvogueitaliaaugust20122.jpglanelreyellenvonunwerthvogueitaliaaugust20121.jpg

Nektek ki tetszik leginkább a három nő közül? Mit gondoltok jó hogy celebek pózolnak vagy inkább maradjon ez a modellek dolga?

Fotók forrása

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása