OurFashion

Luxus az arcra

2012.augusztus.06. 12:36

fashionista

0 komment

“Idén ősszel, Giorgio Armani  újraértelmezi a textúrákat az egyedülálló szín látásmódja segítségével.  Kontrasztos anyagok és formák jelennek meg, a férfias határozottság és nőies elegancia jegyében. A tökéletesen harmonizáló árnyalatok újraértelmezik a neo-klasszicista látásmódot, így kölcsönözve  fülledt dekadenciát a szemeknek.”

LINDA CANTELLO, A Giorgio Armani Cosmetics nemzetközi sminkmestere

És valóban: a Giorgio Armani ebben a szezonban sem aprózta el az őszi kollekciójának a sminkjeit, csodás színeket és nagyon praktikus palettákat alkottak, amelyek a luxus iránt elkötelezett sminkmániásoknak lesznek jó barátai majd. Végre Megan Foxot is lecserélték, és nem ő bambul ránk bután az Easy Chic kampányfotóin, így még nagyobb örömmel nézegethetjük a kollekciót, amely fekete-barna és rózsás-szilvás színekkel csábít.

Az őszi limitált kollekció 2012 augusztusától kapható a Mammut II.-ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon.

A puha, tartós és elkenődésmentes,  vízálló szemceruza (6.700 Ft) barna és fekete színben elérhetők, a Rouge d'Armani rúzsok (9.500 Ft) kínálata padig 3 új árnyalattal (gesztenye, szilva és vörös) gazdagodik.

A kétféle színösszeállításban (feketés barna és barnás-rózsás) elérhető paletta három szemhéjpúdert és egy pirosítót tartalmaz, amivel nappali és esti sminket egyaránt lehet készíteni, ráadásul nagyon könnyedén: elég, ha követjük a termékkel együtt kapható kis oktatókártya instrukcióit.
Ára 19.900 Ft.

Palettes_Fall_Harmony1_CLAI.jpg

Palettes_Fall_Harmony3_CLAI.jpg

Pinned Image

A paletta:

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása