OurFashion

Terápiás sminkválasztás

2012.július.30. 14:49

fashionista

0 komment

A LUSH óriási teaserkampánnyal, visszaszámlálással készült a sminkcuccainak bevezetésére, ami éppen 1 hete történt világszerte, így nem tudtam ellenállni, nekem is meg kellett néznem az újdonságokat.

7453853758_00e22b7b25.jpg

7453852718_046944f78c.jpg

Múlt héten jártam az egyik üzletükben, ahol az eladók rávettek arra, hogy megpörgessem a szárazjégtől füstölő Színfejtő játék kerekét. A lényege az volt, hogy három színt kellett kiválasztanom, ami kifejezi az adott pillanatban a hangulatomat. A színekhez bizonyos szavak kapcsolódnak, melyek feltárják a lelkiállapotot. A szavak listájának kialakításán a Lush együtt dolgozott Lady Helen Kennedy viselkedésterapeutával, akinek a szakterülete az emberek magatartásának és attitűdjeinek megváltoztatása. A játékkal ez úgy kapcsolódik össze, hogy az első színválasztás jelképezi az erősséget vagy a gyenge pontot, a második a tudatalatti szükségletekre utal, a harmadik pedig a tehetséget jelzi, és ez az, amire szükség van, hogy kielégíthessük a tudatalatti igényeinket.

7453744012_facbf3c908.jpg

New Image.JPG

Persze ez a játék csak apropó volt ahhoz, hogy az ember megnézze a termékeket - az csodaszép újdonságok krémrúzsokból, szemhéjtusokból, valamint szemhéjfestékekből állnak.

A krémrúzsok a Lush szuperpuhító Ultrabalm krémjét, azaz bio jojobaolaj, kandelillaviasz és rózsaviasz keverékét használják alapként. Nagyon kényelmes a viseletük, ezt a piros színt (Határozott) mindenkinek ajánlom kipróbálásra, ugyanis maga a tökély, a vörös rúzsok alfája és omegája ez az árnyalat.

Pinned Image

Pinned Image

untitled.JPG

A szemhéjtusok nagy részének alapja megegyezik a krémes szemfestékekével, ami azt jelenti, hogy nem rögzülnek azonnal, így van idő keverni őket. Ennek köszönhetően ezekből a színekből könnyű gyengédebb árnyalatot kikeverni. Az alap rózsaszirom-főzetből és puhító hatású mandula-, valamint jojobaolajból áll, így remek ápolást nyújt a legérzékenyebb terület számára. A glicerin segít a szín finom eloszlatásában a szemhéjon, a kupuazuvaj pedig gyengéden rögzíti a színanyagokat.

Pinned Image

A sminkek áttetsző üvegcsékben kerülnek a boltokba, így élvezettel lehet válogatni a közvetlenül látható színek között. A tiszta üvegen át az is jól látható, mennyi van még a tégelyben. A kupakok újrafelhasznált fekete tégelyekből készülnek.

A fekete szempillaspirál fő összetevője a búzafű, de japán- és a karnaubaviasz is van benne. Azoknak készült, akiknek érzékeny a szemük és  természetes külsőre vágynak.

Pinned Image

A "Tündöklő Érzelmek" áttetsző púder elvileg  minden bőrtípushoz illik, rengeteg bőrpuhító jojobaolajat
tartalmaz, ami nagyon egyenletesen viszi fel a pigmenteket a bőrre. A púderalap nem tartalmaz sem ásványolajat, sem tartósítószert, nem irritálja a bőrt és nagyon simán oszlatja el a színanyagokat a bőr felületén. 

Pinned Image

IMG00205-20120723-1224.jpg


A bőrszínezők  a krémárnyalókkal vagy a hidratáló arckrémekkel elkeverve használhatóak őket. Emellett önmagukban sminkelőkészítőnek is alkalmasak: zabból, mandulából, jojobaolajból, kakaóvajból és narancsvirág-vízből készülnek. Ez az alap, megszünteti a bőr csillogását, eloszlatja a színanyagokat az arcon, miközben táplálja és tonizálja is a bőrt.

Pinned Image

123.JPG

Információk: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty lush 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása