OurFashion

Ilyen fürdőruhákat fogsz hordani jövő nyáron!

2012.július.27. 11:23

fashionista

0 komment

A fürdőruha bemutatók közül a brazilok a kedvenceim: a Sao Paolo Fashion Week és a Fahion Rio is olyan özönben mutatta be a csodákat, hogy csak kapkodtam a fejemet. Most, miután véget értek ezek a divathetek, ideje összesíteni a legnagyobb trendeket, amik nagy valószínűséggel visszaköszönnek a polcokon jövő nyáron

Metál - csillogó, szikrázó arany, ezüst és bronz színek, fóliaberakások és rengeteg lurex és lamé használata a jellemző a legnagyvilágibb trendre, ahol az anyagok drágák és átveszik az uralmat a formák felett.

2013 Swimwear Trends - Brazil Summer - Metallics

Virágos - a nyomott minták közül a pálmafák és a virágok kaptak nagy szerepet: ezek lehetnek aprócskák vagy nagyobb minták is. A színek viszont nagyon változatosak, a finomabb, halvány árnyalatoktól az élénk színekig találhatunk változatokat virágmintára.

2013 Swimwear Trends - Brazil Summer - Florals

Pálmafák -nem csak a fürdőruhákon jelenik meg a pálmafás minta, hanem a strandruhákon és a laza, légies felsőkön is, amik a beach kollekciókat alkotják

2013 Swimwear Trends - Brazil Summer - Palm Prints

A nyolcvanas évek visszatérése - visszajönnek a magasan felszabott bugyivonalak, amik szabaddá teszik a csípőcsontot, marad a neon és megjelenik a graffitiminta.

2013 Swimwear Trends - Brazil Summer - 80's Influence

Horgolás - Azt reméltem, hogy nem látok többé horgolt fürdőruhát, de sajnos tévedtem, ugyanis nagy visszatérésre készül ez a darab. Ez az egyetlen alkalom, amikor nem ugrálok a kedvenc brazil márkám, az Osklen holmijáért, viszont a Blue Man horgolással díszített bikinije már tetszik.

2013 Swimwear Trends - Brazil Summer - Crochet

Via

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása