OurFashion

Ismeritek a Celenit?

2012.július.21. 08:20

fashionista

0 komment

Ha nem, akkor olvassatok tovább, hogy megismerjétek Cselényi Eszter kollekcióját, amelyekben keveredik a visszafogott, minimalista és a hivalkodó. Az aktuális darabokat a nyáresti, narancssárga égbolt inspirálta, ezt a víziót pedig farmer, muszlin, bőr, brokát és arany részletekkel hívta életre a tervező. A kollekció alapszínei a szürkés-felhőkék és a narancs. A maxiruhák egy finom, elegáns, romantikus nőideált idéznek, míg a kollekció másik fele egy vagány, öntudatos stílust képvisel.
A tervező elképzelése: “Azt szeretném, hogy ügyfeleim olyan darabokat találjanak nálam, amiért rajonganak, amiben igazán önmagukra lelnek, legyen az akár egy olyan részük, amire eddig csak vágytak, hogy megmutathassák.”

Nektek hogy tetszik a Celeni kollekciója?

zoehaz2.jpg

gretacica.jpg

zoekutyanemugatos.jpg

zoetemplom.jpg

zoeviragos.jpg

gretafal.jpg

Megosztás:
0 komment

Címkék: magyar divat celeni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása