OurFashion

Sármán Nóra x Printa kapszulakollekció

2012.július.05. 06:22

fashionista

1 komment

Sármán Nóra a Printa számára készített kapszulakollekciót, amely csütörtökön mutatkozott be a Printában. A tervező aktuális kollekciójában fellelhető stílusjegyei jelentek meg ezeken a ruhákon is: csipkék, farmertöredékek dominálnak, az ökodivatot új megvilágításba helyezve a hazai színtéren. Az egykori függönycsipkék, anyagdarabok finoman utalnak a textilek előző életére, ugyanis a tervező egykor teljesen más funkciót ellátó textileket hoz helyzetbe, de a Nórától már megszokott, drámaian nagyvilági  csipkeruhákhoz képest ezúttal jóval egyszerűbb, hétköznapibb darabokra számíthatunk.
A kollekció kísérői Ternovszky Zita zsinór- és fonatékszerei, melyek alapanyagai különleges ellentétet alkotnak a fényes karabínerekkel és kapcsokkal. Az öko-design itt is visszaköszön olyan formában, hogy a tervező olykor talált tárgyakat sző kompozícióiba, például antik kulcslyukat vagy kulcsot. Meglepő, már-már erotikus darabok a teljes testen átívelő ékszerek.

A fotós Kóti Réka, akinek a képein a modell csatornafedél-glóriát visel.

Printa1.jpg

Printa5.jpg

Printa4.jpg

Printa6.jpg

PrintaR.jpg

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anna_mari 2012.07.05. 10:05:30

Ezek a fotók mik? Kb mintha webkamerával és vakuval csinálta volna egy hatéves gyerek, teljesen élvezhetetlen, külön erőfeszítés kell, hogy a ruhákat megtalálja és értékelje az ember.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása