OurFashion

Nagy őszi-téli kampány mustra

2012.június.27. 09:51

*Bianka*

0 komment

Van miből válogatnunk, ha az őszi-téli kampányképeket szeretnénk nektek megmutatni. Nem is sorakoztatom fel mindet, csak azt ami nagyon tetszik vagy nagyon nem.

Teljes kedvenc a Dolce & Gabanna 2012-es téli kampánya, ami most is az igazi olasz családmodellhez nyúl hozzá témában, de még most is tud újat mutatni, vagy talán most forrta ki igazán magát. Nagy kedvencem Bianca Balti (akivel a februári milánói divathéten pont egy Dolce & Gabbana partin találkoztam és élőben talán még szebb is mint a képeken), de most mégis úgy érzem, hogy Monica Belucci sugárzó karakterével elnyomja Baltit. Még egy Bianca található a képeken, méghozzá Brandolini, aki a két szépség mellett alig tűnik ki a családi fotókról.

dolce-gabbana1.jpgdolce-gabbana10.jpgdolce-gabbana6 (1).jpgdolce-gabbana2.jpgdolce-gabbana8.jpg

Rideg kontrasztként következik a Valentino kampány, ami mint mindig hűvös és elegáns de most már számomra nagyon üres. Várnék a márkától valami átütőt, mert ezt már nagyon megszoktuk:

valentino.jpg

A Gucci is a szokásos vonalhoz nyúlt hozzá, baba arcok, loknis hosszú fürtök,karakteres sminkek, azaz viaszbabák szép ruhákban. Ez is kezd unalmas lenni, nem?

gucci2.jpggucci4.jpg

Vidám hangulatú képeket készített a Longchamp, amik szintén nem nagy újdonságok, de viszont jó érzés rájuk nézni, szinte várod a téli hangulatot, miközben pár hete még a nyárért epekedtél. Coca Rocha (akit egyébként érdemes instagramon is követni) jól felismerhető mosolyával és grimaszaival uralja a kampányt:

longchamp1.jpglongchamp2.jpg

Nektek melyik őszi-téli kampány tetszik eddig a legjobban?

Fotók forrása: Fashiongonerogue

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása