OurFashion

Alexander McQueen Resort 2013

2012.június.27. 12:52

fashionista

2 komment

Az Alexander McQueen kollekciókban sosem csalódunk - minden alkalommal valami egyedi, lélekemelő, részletgazdag dologra vágyunk a divatháztól, és azt is kapjuk. A csodásan szabott darabok pont ott simulnak a testre ahol kell (például a trapéznadrágok esetében a combnál) és pont ott bővülnek, ahol a nagykönyvben meg van írva ( az előbb említett esetben pont a térd középvonalától). Az első pillantásra talán kicsit túlzónak tűnő elemek, mint például a nadrágszárak vagy a szúrós vállak adják a kollekció különlegességét, meg persze a határozottan érezhető art deco és Klimt hatás, ami Sarah Burtont inspirálta a minták és az anyagkombinációk megalkotásakor. Drámai darabok születtek, amelyek csak úgy sikítanak, hogy egy Cate Blanchett vagy Tilda Swinton kaliberű, csodálatosan éteri nő viselje őket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.28. 01:02:04

Az éteri találó... Bár nagyon távol áll tőlem a stílus, mesteriek, tényleg lenyűgözőek. Az utolsó káprázatos.

véleményt formálok 2012.06.29. 14:57:34

Nagyon szép, de a modell borzasztóan néz ki, mintha nem ember lenne, főleg a fekete nadrág-fehér ing kombinációban. Riasztó.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása