OurFashion

Manikűrmánia

2012.június.22. 10:59

fashionista

4 komment

Az előző gazdasági válságok során mindig a rúzseladások nőttek: a nők számára ez volt az egyetlen 'luxuskiadás', amire nem sajnálták a pénzt, ugyanis ez az egy aprócska termék az azonnali elegancia hatását keltette. A mostani válságban viszont a körömlakk eladások nőttek meg elképesztő mértékben, ezernyi kreatív manikűrkép kering az interneten, szerintem minden lánynak tucatnyi lakkja van otthon, és akár hetente többször is változtatunk a körmünk színén.

Persze a nagyvállalatok is jól tudják ezt, nem véletlen, hogy a MAC, az YSL és a Lancome is most jelentkezett több tucatnyi lakkból álló állandó kollekcióval. Ennek persze én nagyon örülök, hiszen imádom a különböző színű lakkok miatt a változatosságot, ráadásul öröm nézegetni a csodás körömfestéseket pl. a Pshiiit weboldalán, ami az új mekkája a manikűrmániásoknak.

Nektek mennyi lakkotok van?

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Képek

Megosztás:
4 komment

Címkék: beauty körömlakk 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

múvemáccsó 2012.06.22. 11:18:44

fémes arany honnan?????????????!!!!!!!!!!!

Vademecum 2012.06.22. 11:44:17

Hello
Valaki meg tudná mondani, hogyan lehet az utolsó képen látható arany körmöket elkészíteni? Körömfóliával, vagy lakkal is? Hol lehet ilyen beszerezni?
Köszi

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2012.06.22. 11:46:46

@múvemáccsó: @Gella: fóliával, az ebayről egyszerűen beszerezhetőek.

N005 2012.06.22. 12:40:13

Ezek a színes lakkok gusztustalanok.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása