OurFashion

Chanelt nyárra

2012.június.21. 12:58

fashionista

1 komment

A Chanel nem akarja, hogy agyonsminkeljük magunkat a nyáron. Nem akarnak rikító pinkeket, neonszíneket, élénk szemhéjpúdereket látni rajtunk. Szerintük csak egy kis homokszínű vagy babarózsaszín csillogás kell az orcánkra, hogy hangsúlyos legyen az arcunk, egy-két földszínű árnyalattal hangsúlyozzuk a szemünket, az ajkak pedig szinte kivétel nélkül nude árnyalatokban csillogjanak csak.

A narancsos korall az egyetlen élénkebb szín, amely megjelenik körömlakkon, rúzson és szájfényen is, minden más fátyolosan csillogó natúrszín. Vitathatatlanul elegáns lett a Peter Philips által alkotott kollekció, amelynek abszolút a paletták és a körömlakkok az erősségei, viszont a 'szemrevaló' része nálam hiányérzetet kelt, szívesen megnéztem volna másféle szemhéjpúdereket, szemceruzákat, sőt még szemhéjkrémeket,spirálokat, tusokat (esetleg vízálló változatban) is.

Nektek hogy tetszik?

SUMMERTIME DE CHANEL_6.jpg

SUMMERTIME DE CHANEL_7.jpg

SUMMERTIME DE CHANEL_8.jpg

SUMMERTIME DE CHANEL_9.jpg

SUMMERTIME DE CHANEL_4.jpg

SUMMERTIME DE CHANEL_5.jpg

SUMMERTIME DE CHANEL_1.jpg

SUMMERTIME DE CHANEL_2.jpg

SUMMERTIME DE CHANEL_3.jpg

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
1 komment

Címkék: beauty chanel 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FashionDotii 2012.06.21. 15:55:58

Igazuk van, és annyira gyönyörűek, hogy beleszakad a szívem! :)
fashiondotii.blogspot.hu/
D.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása