OurFashion

Marc Jacobs Resort 2013 - Az őrület határán

2012.június.19. 12:02

fashionista

1 komment

Mint egy naiv művészeti alkotás. Esetleg egy színes álom, amiből felébredve nem tudjuk elmesélni, hogy miről is szólt. Vagy Helena Bonham Carter nyári ruhái. Ez jutott eszembe az élénktürkiz háttér előtt fotózott ruhák láttán, amelyek ragyogó színekkel, rétegezésekkel és szokatlan kombinációkkal próbálják elcsábítani a Marc Jacobs rajongókat.

A vicces, őrült és élénk kollekciót képeken szívesen elnézegetem, de alig találok olyan darabot, amit felpróbálnék, mert tartok attól, hogy ez a szoknyahossz, a széles derékszabás és a patchwork stílus sem állna jól. Persze az a szerencse, hogy ezek 'csak' a lookbook fotók, a valóságban úgyis finomítanak majd egy kicsit a szabásokon és a színeken. Például ez, a Hilary Swank által viselt darab nekem jobban tetszik mint bármelyik lookbook kép, a színei, a test vonalát jobban követő derékrésze és eleganciája miatt.

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szisza27 2012.06.19. 13:27:39

Én azt érzem ezen a kollekción, hogy a tervező számára már oly távolinak és egzotikusnak hat ez a naív, etno/hippi stílus, hogy biztonsággal meri alkalmazni. Míg szerény országunkban még a mai napig fellelhetünk hasonló karakter jegyeket viselő, a 60-70-es évekből itt ragadt nejlon otthonkákat, csoszogó, idős néniken a piacon. Ezért borzong meg tőle a hazai szem, mert túl profán és túl korai. Ez nekünk még nem retro, hanem cikis hatású. Mindamellett ez mit sem von le a tervező és a kollekció pozitív megítéléséből. Hangsúlyozom: szerintem...! :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása