OurFashion

Tomcsányi Dóri nyara

2012.június.06. 16:12

fashionista

0 komment

Ez szó szerint Tomcsányi Dóri nyara, az már biztos: férjhez ment, babát vár és az eddigi talán legjobb kollekcióját dobta piacra (azaz pontosabban a The Garden Studio webshopjába).

Izgalmasan ötvözi a lágy, nyárias pasztell (például menta, púder és vaníliafagyi árnyalatok) és a tőle megszokott élénk színeket, belecsempészve egy kis fémes-metálos ragyogást is a ruhákba. Ennek a kombinációnak talán a legjobb leképeződése a türkiz galléros fürdőruha, ami az egyedi bájával mosolyt csal az arcokra.  A tavaszi kollekcióhoz képest a színek lágyultak és fakultak, mintha a perzselő nap sugarai már megérintették volna az anyagokat.

A ruhák mind anyagukat, mind szabásukat tekintve légiességet sugallnak. A lágy esésű, kényelmes vonalakat a merész kivágások teszik izgatóan sejtelmessé, az élénk kiegészítő színek pedig igazán nyáriassá.

A kollekció kínálata is sokat bővült, darabjai a legmelegebb strandidőtől a szelesebb napokig, minden napszakra kínálnak megoldást.

A kampányképek is izgalmasak lettek: a fotós, Göczöl Gergő egy kicsit Juergen Telleresre vette a figurát (nekem legalábbis nagyon ezt sugallják a képek), a modell, Csilla pedig hibátlanul hozza a bájos-pajkos laza karaktert (főleg a nyelvöltögetős lookbook fotókon). A smink Tégely Laura, a haj Győrffy Béla (Hairclub) munkája.
 

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása