OurFashion

It blogger - Bip Ling

2012.június.06. 11:02

**Anna**

1 komment

Minden buliban ott van, kollaborál, modellkedik, dj-ként parádézik vagy viccből wc-ben pózol a legfurább és legmenőbb ruhákban. Valójában egyészen sokáig értetlenül álltam hihetetlen népszerűsége előtt, a blogja egy pillanatig sem a megszokott csudiszép és ínycsiklandó képekkel van tele. Valamilyen okból kifolyólag Londonban mindenki egy pillanat alatt ráharapott a minden komolyságot mellőző bloggerre, aki egyik pillanatról a másikra a bemutatók első sorában találta magát. Hát, őt most már tudom hova tenni (két éve még csak háborogtam a laptopom előtt, hogy mi köze van a rózsaszín buborékfiguráknak a divathoz) de a tizenakárhány éves, elképesztően irritáló, zenére vonagló, idegesítő videókat gyártó kishúgát még mindig messziről elkerülöm. Huhh.

www.bipling.com

 

Megosztás:
1 komment

Címkék: blog blogger london blogajánló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2012.06.06. 12:18:34

Sajnos nem tudom átérezni a lelkesedést, mert roppant irritáló, hogy mennyire nem tartalmaz használható infót az oldal, és hogy minden képen ott vannak azok a hülye figurák. Dehát különbözőek vagyunk. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása