OurFashion

Kedvencek a Chanel Paris-Bombay Metiers d’Art 2012 kollekcióból

2012.június.05. 11:32

*Bianka*

2 komment

Több, mint 6 hónapja láthattuk a kifutókon a Chanel Paris-Bombay kollekcióját és már nagyon vártam, hogy mikor érkeznek közelebbi képek a táskákról. Az indiai világ által inspirált klasszikus fazonoknak előnyére vált a keleti vonal, hiszen sokkal kevésbé unalmasak, mégis végtelenül elegánsak. A táskák úgy őrizték meg viselhetőségüket és funkcionalitásukat, hogy a kreativitás sem csorbult, azt hiszem ez a legfontosabb egy-egy ilyen darab tervezésekor.

Nektek, melyik a kedvencetek? Ebből a kollekcióból választanátok vagy inkább a teljesen klasszikus darabok mellett tennétek le a voksotokat?

Fotók forrása

Megosztás:
2 komment

Címkék: táska chanel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicamaca 2012.06.05. 14:47:00

Hát az elsőt és az utolsót bármikor elfogadnám :)

2012.06.05. 20:34:38

A keleties vonal egyáltalán nem stílusom, szóval ha ez a kérdés, maradnék a klasszikusnál, de ezek közül nekem is az első és még talán az utolsó tetszik a legjobban.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása