OurFashion

Programajánló - Street Fashion Múzeum

2012.június.01. 14:10

fashionista

0 komment

Az utca divatja egykor és ma címen nyílik pár héten belül egy interaktív kiállítás a Kiscelli Múzeumban, amely 100 év utcadivatjának, a hétköznapi emberek mindennapi
öltözködésének, nő- és férfiideáljainak változását mutatja be az S vonaltól a harang kalapon, a hordó szoknyán és a mini őrületen át egészen a 2010-es évek trendjeiig, magyar és angol nyelven.

A kiállítás Utca divat ANNO része a hétköznapi emberek öltözködését tekinti át az 1900-as évektől, míg az Utca divat MOST rész a magyar divatblogszféra történetét villantja föl, és a www.streetfashionbudapest.hu 50 karakterét mutatja be, akik a mai divat legjellemzőbb stílusirányzatait képviselik. Az oldal 2010-es arcaival készített interjúkba is belehallgathatunk, továbbá a gardróbfelmérések eredményeit is megtudhatjuk, ha ellátogatunk a Kiscelli Múzeumba.
Ráadásul bárki gyarapíthatja a múzeumi tárgyak sorát, ha a kihelyezett polcokra teszi
akár a régmúlt, akár a ma divatjával kapcsolatos ereklyéit, és fel is kartotékozhatja azt, vagy saját divatfotóival, emlékeivel, észrevételeivel hagyhat nyomot az erre kiállított falon.

Ezek alapján nagyon ígéretesek tűnik a program, mi biztosan megnézzük majd!

Helyszín és nyitva tartás: Kiscelli Múzeum, templomtér, 1037 Budapest, Kiscelli utca 108.
Megtekinthető 2012. június 22 - augusztus 21 között hétfő kivételével minden nap, 10.00-18.00 óráig

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: programajánló 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása