OurFashion

Ferencz Vanda x Nanushka

2012.május.25. 14:00

fashionista

0 komment

Borzasztóan elfogult vagyok Ferencz Vandával kapcsolatban: tavaly kaptam ajándékba egy általa készített fülbevalót, amit azóta is töretlenül imádok és agyonhordok, és ezen rajongás az oka annak is, hogy folyamatosan figyelemmel kísérem a munkáit, kooperációit. Most éppen a Nanushkának készített ékszereitől dobban nagyobbakat a szívem: a többféle színállásban (sárga-fehér-barna és fémszínű változatok variációi) elérhető nyakláncok, karkötők és fülbevalók mesésen sikerültek. A színviláguk -értelemszerűen- tökéletesen passzol a ruhakollekcióhoz, a háromszögek méretének és formájának kombinációi pedig harmonikus összképet eredményeznek. A műanyag elemek mellett diófát és arannyal futtatott fémet is használt Vanda a kivitelezéskor.

Nektek hogy tetszik a kollekció?

Felső képek: DARIA nyaklánc eleje és hátulja. Diófából és műanyagból készült, a fémrész 18 k arannyal futtatva
Alatta: DAPHNE nyaklánc, szintén diófából

Felső képek: JUJU fülbevaló eleje és hátulja
Alatta: ALICE karkötő + OLIVA fülbevaló. A karkötőnél a színállások is jól látszanak, a kollekció szinte minden darabja ezekben a kombinációkban készült el.

Képek: Ferencz Vanda Facebook

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása