OurFashion

Maybelline újdonságok: Popsticks & Color Tattoo

2012.május.23. 17:45

fashionista

5 komment

Maybelline kétféle újdonsággal jelentkezett most, engem első ránézésre a Color Sensational Popsticks áttetsző rúzsai érdekeltek jobban: a neonos kupak alatt enyhén színezett, áttetsző rudacskák rejtőztek erős gyümölcsillattal, így azt hittem, ez tökéletes lesz majd nekem, de aztán felkenve semmi, azaz SEMMI sem látszik a színekből (annyit hozzáteszek, hogy nekem alapból erős színű az ajkam, akinek halványabb, ott lehet, hogy jobban megmutatkozik a szín). A sajtóanyag szerint ezt nem is kell elvárni, ugyanis ezek inkább ajakbalzsamok: enyhe fényt és hidratáltság érzetet adnak.
Tehát aki aranyos, illatos és különleges kinézetű, de semmi extra ajakbalzsamot keres, annak ez jó választás lesz, de ha színt szeretnétek varázsolni magatokra, akkor válasszatok mást.
6 színben kapható: aPink Sugar, Pink Lollipop, Crystal Pink, Citrus Slice, Orange Crush és Cherry Pop, ára: 1.699 Ft

Cherry Pop (ez a szín megnevezésével ellentétben inkább narancssárgás), Orange Crush, Pink Sugar (teljesen áttetsző, enyhén csillámos).

 

Itt vannak a várva-várt Color Tattoo-k is, azaz egy új, gél állagú, krémes szemhéjfesték kollekció, mely intenzív színeket és hosszantartó viselhetőséget ígér. A színek, ahogy a képeken is láthatjátok, valóban gyönyörűek, telítettek, élénkek. Itthon 6 izgalmas árnyalatban kaphatóak majd, elvileg 'csak' szemhéjfestékként hirdetik őket, de én -a különböző beauty blogok által inspirálódva- ki fogom majd próbálni tusként, vékony ecsettel felrakva, sima szemhéjfestékként és olyan alapként is, ahogy a MAC Paint Potokat használom.
Az első belemaszatolásra abszolút a színek és az állag fogott meg: nagyon jól 'siklik' az ecset tőle, emiatt szépen vihető fel, közepesen építhető. Viszont épp a krémes állaga miatt aggódom, hogy vajon beül-e a majd pár óra után szem ráncaiba - elvileg ennek nem szabadna megtörténnie, mivel 24 órás tartósságot ígér a dolog, de majd kipróbálom, és beszámolok majd a tapasztalatokról (bár a kezemre felkent csíkot már dörzsölöm egy ideje, és még kézmosás után is fent van).
A kampány arca Erin Wasson. A termékek ára 1.999 Ft.



A termékeket és az információkat a Maybelline-től kaptuk, de ez a véleményünket semmilyen mértékben sem befolyásolta.

Megosztás:
5 komment

Címkék: beauty maybelline 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabcsí 2012.05.23. 18:44:09

Mikortól lesznek kaphatóak. Mióta látom a videókban, folyton nézem a Maybelline pultokat, de hát semmi. Alig várom így a vizsgák közepette :D

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2012.05.23. 19:50:26

@Gabcsí: sajnos ez az infó a sajtóközleményben nem volt benne, de már írtam nekik emailt, amint megválaszolják, azonnal megírom!

Gabcsí 2012.05.23. 19:51:42

@fashionista: Nagyon szépen köszönöm :D

Fashionlover 2012.05.23. 21:24:07

Elárulod milyen körömlakk van rajtad a képeken, annyira tetszik!!!:)

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2012.05.24. 10:02:02

@Gabcsí: Június 6-tól már megtalálhatóak a dm-ben, de az állványokon és a többi üzletben csak augusztustól lehet megvásárolni.

@Fashionlover: L'oreal Color Riche 305 Dating Coral
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása